Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu, confruntare directă: Îți aduci aminte când îmi spuneai: "Hai Rengle și tu aici, că ai loc lângă mine"

Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Zmărăndescu, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Zmărăndescu, Instagram

Emil Rengle și Cătălin Zmărăndescu fac o nouă serie de dezvăluiri, despre avansurile ce au avut loc în competiția Survivor.

Emi Rengle a postat pe TikTok un videoclip în care și-a dorit să clarifice zvonurile legate de faptul că el i-ar fi făcut avansuri lui Cătălin Zmărăndescu, în timpul participării la emisiunea Survivor. Cu toate că luptătorul își menține toate declarațiile făcute, cu ceva timp în urmă, Rengle nu se lasă mai prejos și vine cu o serie de noi dezvăluiri.

"M-am dat sau nu la tine, în junglă?", a fost întrebarea pusă de Rengle.

"Da, te-ai dat la mine în junglă. Nu știu cu cine m-ai confundat tu, dar te-ai dat la mine.", a răspuns Cătălin Zmărăndescu.

"Trebuie să-mi explici un pic ce însemnă a se da cineva la tine. Te-am atins, te-am masat?", a continuat Rengle.

"Cred că ai uitat acele multe zile în care în fiecare dimineață, prânz, chiar și seara, spuneai: Zmără, ce bine arăți, ce sexi ești, ce tânăr ești. Tu ce înțelegi din lucrurile astea?" , a spus Cătălin Zmărăndescu.

"Te manipulam. Încercam să văd cum, pe unde pot să mă gab sub pielea ta. Dar tu îți aduci aminte când ți-ai făcut cortul de ploaie și îmi spuneai: ȚHai Rengle și tu aici, că ai loc lângă mine.", a dezvăluit dansatorul.

Cătălin Zmărăndescu a susținut într-o emisiune TV faptul că Emil Rengle i-a făcut avansuri

Cătălin Zmărăndescu a fost invitat, acum ceva timp, în platoul emisiunii "La Măruță," de pe ProTV, unde a făcut mai multe dezvăluiri, care au uimit publicul. Printre cele mai picante informații a fost faptul că luptătorul ar fi primit avansuri, din partea lui Emil Rengle.

“Singurele avansuri, recunosc, au venit din partea lui Emil Rengle. A început așa: "Zmără, ce bine arăți de când ai slăbit". Atunci nu am băgat de seamă. A doua zi: "Mamă, deci mă uit la tine cum te speli, dimineața, cum arăți". Și i-am zis: "Emil, încetează frate."

După, Laura îmi zice: "Băi Zmără, chiar arăți cool". Și Emil îi zice: "Păi nu ți-am zis Laura, uite cum arată"... Emil e un tip care nu știi dacă glumește sau vorbește serios. Dar eu am luat-o ca o glumă și am mers mai departe.”, a spus Cătălin Zmărăndescu, în emisiunea "La Măruță".Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel