Emil Rengle, prima apariție după ce a fost eliminat din competiția SURVIVOR România 2022: Este ireal!

Data actualizării: | Data publicării:
Emil Rengle, foto Instagram
Descriere foto: Emil Rengle, foto Instagram

Emil Rengle a părăsit Survivor România 2022. Deși nu a ajuns încă în România, acesta le-a transmis un mesaj susținătorilor săi.

La începutul săptămânii, Emil Rengle a fost eliminat din competiția Survivor România 2022. Acesta nu a ajuns încă în România, însă a ținut să le transmită un mesaj fanilor săi pe rețelele de socializare.Concurentul din tabăra Faimoșilor le-a mărturisit susținătorilor săi că primul lucru pe care l-a făcut după ce a fost eliminat a fost să mânânce. De asemenea, Emil Rengle a precizat că este fericit că poate avea o pernă sub cap și nu un ghiozdan. 

“Survivor, wow ce aventură a fost! Cu bune și rele, am învățat atât de multe din această experiență, iar azi mă simt motivat și recunoscător. Zilele acestea tot ce am făcut a fost să mănânc, în special patiserie și dulciuri, și să dorm… în pat! Încă este ireal că am o pernă sub cap și nu un ghiozdan. Duminică seară ajung în România și aștept cu nerăbdare să mă reconectez cu voi toți. Am citit o parte dintre comentariile și mesajele voastre și vreau să va răspund. Așa că, începând de azi aștept să îmi trimiteți curiozitățile voastre despre Survivor, iar eu voi răspunde la toate printr-un Q&A aici și pe TikTok”, a transmis artistul.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emil Rengle (@rengle.now)

Emil Rengle, eliminat de la Survivor România 2022. “Sunt dezamăgit, dar plec împăcat”

Ediția “Survivor”, de pe 1 martie, a venit cu o nouă eliminare, din rândul Faimoșilor. După ce au pierdut din nou proba de imunitate, aceștia au ajuns în comisia de nominalizare. Cei trei concurenți votați pentru a pleca acasă, de către colegii lor, au fost: Emil Rengle, CRBL și Cătălin Zmărăndescu. Emi Rengle a fost, însă, cel mai puțin susținut de public și cel care a părăsit definitv competiția.

"Eu plec împăcat, chiar dacă într-o energie cum n-a mai fost vreodată la consiliu. Sunt convins că nu va fi ultima clipă de genul acesta, pentru că de aici încolo sunt toți oamenii care vor să rămână în competiție. Am împărtășit niște momente și clipe cu acești oameni pe care n-am să le uit absolut niciodată și n-am să le mai trăiesc vreodată în viața aceasta. Sunt convins că am greșit și sunt convins că o să mai greșesc.”, a declarat Rengle, în cadrul emisiunii “Survivor”, de pe Pro TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel