Emil Rengle o face PRAF pe Andreea Tonciu, după eliminarea de la Survivor România: "A stat mai mult leșinată decât trează"

Data publicării:
Sursa foto: captură TV, colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: captură TV, colaj foto

Emil Rengle a lansat un atac dur la adresa Andreei Tonciu, după eliminarea de la Survivor România 2022. 

La începutul săptămânii, Emil Rengle a fost eliminat din competiția Survivor România 2022. Acum, concurentul a ajuns în România și a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a atacat-o dur pe Andreea Tonciu. Nici Robert Niță nu a scăpat de săgețile usturătoare ale dansatorului. Emil Rengle și Andreea Tonciu nu s-au înțeles deloc în competiție.

„Andreea Tonciu a stat mai mult leșinată decât trează la Survivor. În mod clar Robert nu a făcut parte din Survivor. E singurul care a stat pe bancă, fiind accidentat de la început. Nu înțeleg de ce a venit, de ce s-a mai înscris.

Sunt atacuri personale care nu fac parte din joc și asta spune mai multe lucruri despre el decât despre mine. E cool să-l bârfești pe Rengle acum. E pe val. Eu nu-l judec, spre deosebire de el.

Văd că îți aduce succes să vorbesti despre mine, poate mai faci un vlog și pui numele meu în titlu, să îți aducă mii de vizualizări', a spus Emil Rengle în emisiunea La Măruță.

Emil Rengle, acuzat de falsitate de către colegii de la Survivor

„Am jucat o strategie. Pentru mine, Survivor e un joc. Îmi asum tot ce am zis si am zis, chiar dacă par îmbârligături. E o experiență care mă învață să mă descopăr. Am riscat să deschid subiecte incomode, care pe unii i-au deranjat.

Cred 100% că sunt mulți oameni neasumati în echipa Faimoșilor. Eu îi bârfeam și la testimonial, și față în față. N-am intrat în Survivor pentru a demonstra altora ceva, ci eu îmi trăiesc viața ca să cresc.

Toată lumea a vorbit despre CRBL când era în exil, doar că eu am fost singurul care si-a asumat în fața lui CRBL. Am căzut în capcană. Sunt atacat pentru că am intrat într-o zonă mai adâncă', a declarat dansatorul la PRO TV.

Ce spunea Andreea Tonciu despre Emil Rengle, imediat după eliminarea acestuia din competiței

“Era de așteptat ca Rengle să iasă. La cât hate și-a luat și toată lumea era împotriva lui. Sper din tot sufletul să învețe din chestia asta și să nu mai facă ceea ce a făcut, pentru că el a jucat un rol foarte prost, crezând că cu acest rol va ajunge departe, dar nu este așa. Sunt foarte fericită că a ieșit. Acum îmi făceam griji pe ce umăr mai plânge Laura”, a declarat Andreea Tonciu în emisiunea “La Măruță”, de pe Pro TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel