Emil Rengle, îndrăgostit de Randi: „E un bărbat mișto. E frumos și romantic, nu pot spune nimic rău”

Data publicării:

Emil Rengle a dezvăluit că a fost îndrăgostit de Randi încă din copilărie, dar că și acum mai simte ceva pentru artist. 

Emil Rengle a fost invitat în emisiunea La Măruță, de la PRO TV, acolo unde a dezvăluit că a fost îndrăgostit de Randi, dar și că tânjește la o aventură romantică cu Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu. 


"Am avut un crush pe Randi. Nu am avut niciodată ocazia să stau față în față cu el! Am fost îndrăgostit de Randi! E un lucru frumos să fii îndrăgostit. Eram mic, dar și acum sunt. E frumos și romantic, nu pot spune nimic rău despre acest om. E un bărbat foarte mișto. Sunt convins că toate femeile și toți bărbații sunt de acord că e un bărbat mișto. Eu sunt sub presiune când îmi place de cineva. L-am văzut și nu i-am zis nimic. M-am topit!", a declarat Emil Rengle, în emisiunea de la PRO TV. 

Mai mult, celebrul dansator a dezvăluit și că nu ar spune nu unei aventuri cu Alex Bodi, despre care crede că ar fi foarte compatibil cu el. 


"Mi-aș dori o aventură cu Alex Bodi. Ne-am înțelege bine, am face și sală împreună." , a mai spus acesta

Emil Rengle, despre orientarea sa sexuală

În 2018, Emil Rengle a făcut dezvăluiri despre orientarea sa sexuală și i-a încurajat pe tineri să își asculte inima și să se accepte așa cum sunt.

 

„Am foarte mari emoţii. Sincer, nu am vrut să-i spun nici mamei mele, pentru că o iubesc foarte mult. N-am vrut să o fac să creadă că a greşit sau a făcut ceva în neregulă”, a mărturisit Rengle la momentul respectiv.

„Viața mea personală și intimă a rămas la fel de frumoasă ca și înainte, pentru că eu nu am ascuns niciodată acest lucru față de oamenii apropiați. Faptul că, într-adevăr, a devenit o chestiune publică mi-a adus bucurie, pentru că mi se pare că am contribuit și eu puțin la încurajarea oamenilor de a gândi liber. Confirmarea mi-a venit din mesajele și e-mailurile sutelor de oameni care mi-au declarat că, datorită acestui coming out, au avut curajul de a fi ei înșiși”, a mai dezvăluit Emil Rengle pentru paginadepsihologie.ro.

Crede în relația de cuplu 

'Eu sunt deschis, nu ştiu ce îmi va aduce viaţa, că va fi o femeie, că va fi un bărbat. Cred că aceste momente de dragoste sau de îndrăgostire vin fără să le căutăm şi ştiu că atunci când va trebui să se întâmple se va întâmpla. Până atunci rămân doar deschis şi încerc să iubesc toţi oamenii cu care lucrez, colaborez. (…) Legat de viaţa mea personală o să vedem ce îmi aduce viitorul.  (…) Nu am putut niciodată să am o relaţie stabilă pentru că am călătorit foarte mult.  Eu cred în dragostea aceea de cuplu, cred că noi ca oameni suntem creaţi să convieţuim în doi şi să ne ajutăm unii pe alţii. Ultima mea relaţie a fost cu un bărbat.', a spus Emil la Interviurile VIVA!.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel