Emil Rengle îi dă replica lui Cătălin Zmărăndescu, după ce acesta l-a acuzat că i-a făcut avansuri

Data publicării:
Sursa foto: Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Instagram

Emil Rengle nu a putut să se țină departe de acuzațiile care i s-au adus de fostul său coleg și i-a dat replica.

Emil Rengle este foarte activ în mediul online și nu pierde absolut nimic. Tocmai din acest motiv, acesta nu a trecut pur și simplu cu vederea acuzațiile aduse de Cătălin Zmărăndescu, ci i-a răspuns luptătorului, printr-un clip postat pe rețelele de socializare.

"Mamă ce acuzații îmi aduci, Cătălin. Ție ți-e dor de mine, băiatule. Cu cât mai multe articole văd, cu atât mai mult îmi place de noi, unul lângă altul. Și da, niciodată nu știi când glumesc sau când sunt serios.", a spus Emil Rengle, pe TikTok.

"Cătălin chiar a devenit hot"

Chiar dacă susține că nu a fost niciodată vorba despre avansuri, Rengle recunoaște faptul că i-a spus colegului său cât de bine arată, după ce a slăbit. Problema este că bărbații nu știu să accepte complimente de la alți bărbați, spune Rengle.

"După ce a slăbit Cătălin, chiar a devenit hot și l-am complimentat și i-am spus că e hot. Însă, de la complimente, la a face avansuri, e mult. Mulți bărbați nu sunt obișnuiți să primească complimente de la alți bărbați. Nu-mi pasă ce comentează lumea, dacă complimentez pe cineva o fac pentru mine, nu pentru acea persoană. O fac pentru că o apreciez și îmi place ce văd.", a continuat el.

Cătălin Zmărăndescu susține faptul că a primit avansuri de la Rengle

Invitat în cardul unei emisiuni, după ce a părăsit competiția Survivor, Cătălin Zmărăndescu a făcut mai multe dezvăluiri picante, printre care și cea că ar fi primit avansuri din partea colegului său, Emil Rengle.

“Singurele avansuri, recunosc, au venit din partea lui Emil Rengle. A început așa: "Zmără, ce bine arăți de când ai slăbit". Atunci nu am băgat de seamă. A doua zi: "Mamă, deci mă uit la tine cum te speli, dimineața, cum arăți". Și i-am zis: "Emil, încetează frate."

După, Laura îmi zice: "Băi Zmără, chiar arăți cool". Și Emil îi zice: "Păi nu ți-am zis Laura, uite cum arată"... Emil e un tip care nu știi dacă glumește sau vorbește serios. Dar eu am luat-o ca o glumă și am mers mai departe.”, a spus Cătălin Zmărăndescu, în emisiunea "La Măruță", difuzată pe ProTV.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel