Emil Rengle, dezvăluiri CUTREMURĂTOARE din copilărie: „Toată viața mi-a fost frică să nu se întâmple acest lucru”

Data publicării:
Emil Rengle, foto Instagram
Descriere foto: Emil Rengle, foto Instagram

Emil Rengle a făcut dezvăluiri neașteptate din copilărie. Concurentul de la „Survivor România” 2022 a trăit o adevărată dramă.

Emil Rengle este unul dintre concurenții „Survivor România” 2022. Într-un moment tensionat al competiției, concurentul a făcut dezvăluiri neașteptate despre mama sa.

„Mama mea a avut de multe ori gânduri de suicid. A pierdut un prim copil. Noi am avut un frate, pe care eu nici nu l-am cunoscut. Cel mai des auzeam de la mama faptul că vrea să se sinucidă. Aveam 7-8-9 ani. Nici eu, nici sora mea nu aveam voie să intrăm în camera unde stătea mama. Urla dinăuntru că voia să se sinucidă. Toată viața mi-a fost frică să nu se întâmple acest lucru. Am devenit obsedat de mama, pentru că nu știam cât o s-o mai am. Fiind mic, nu înțelegeam. Cum adică să vrei să te sinucizi? De ce ai vrea să pleci și să ne lași? M-am ascuns în coșul de rufe nespălate doar ca să-i arăt că nu vreau să plece. Am stat foarte multe ore și s-au speriat și au chemat Poliția. Îmi era frică să mai ies când am auzit că o să iau bătaie”, a povestit Rengle, cu lacrimi în ochi, la PRO TV, conform fanatik.ro.

Emil Rengle, dezvăluiri despre familia lui

„Vreau să îi ajut pe ai mei, să le ofer un trai mai bun. Am o familie simplă, tata e taximetrist, mama e casnică în prezent, dar a lucrat la o fabrică de pantofi, iar sora mea, Dalma, 29 de ani, e angajată într-o fabrică din Oradea. Deşi condiţiile noastre de trai nu au fost excelente, am învăţat să fim uniţi, mereu ne-am găsit fericirea în lucruri simple, pentru că dragostea învinge orice obstacol.

Noi avem o relaţie deschisă, aşa că în viitorul apropiat ne vom aşeza cu toţii la masă şi vom decide ce vom face pentru noi”, spunea Emil Rengle în 2018, după ce a câștigat show-ul de talente de la PRO TV, relatează Fanatik.

Emil Rengle de la Survivor, la un pas să fie internat la Psihiatrie

Emil Rengle de la Survivor a fost invitatul lui Damian Drăghici, în cadrul podcastului acestuia de pe YouTube, în urmă cu ceva timp. Atunci, dansatorul a povestit un episod tulburător din copilăria sa, când, din încercarea de a le atrage atenția și iubirea părinților, a fost la un pas să fie internat la psihiatrie. Artistul spune că avea în jur de 6 ani atunci când părinții săi l-au găsit în cameră, întins pe jos, în timp ce se lovea cu capul de podea. Imediat, aceștia l-au dus la o consultație la psihiatrie, însă medicii i-au liniștit și le-au spus că era doar modul în care copilul încerca să le câștige atenția. 

„Ce știu sigur este că voiam să fiu în centrul atenției. Voiam multă iubire și atenție. Asta știu și din poveștile părinților. Pe la vârsta de 6-7 ani mă găseau în camera, mă dadeam cu capul de podea. M-au dus la spitalul de nebuni. S-au speriat de ce copilul se lovește în cap.

Doctorii le-au spus că „vrea atenție, vrea să fie iubit. Nu-l mai aduceți aici că e foarte normal', a povestit Emil Rengle, în podcastul lui Damian Draghici.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel