Emil Rengle de la Survivor, la un pas să fie internat la Psihiatrie: „Mă dădeam cu capul de podea. M-au dus la spitalul de nebuni”

Emil Rengle, foto Instagram
Descriere foto: Emil Rengle, foto Instagram

Emil Rengle de la Survivor a dezvăluit că părinții săi au vrut să îl interneze la psihiatrie, după ce începuse să se dea cu capul de podea.

Emil Rengle de la Survivor a fost invitatul lui Damian Drăghici, în cadrul podcastului acestuia de pe YouTube, în urmă cu ceva timp. Atunci, dansatorul a povestit un episod tulburător din copilăria sa, când, din încercarea de a le atrage atenția și iubirea părinților, a fost la un pas să fie internat la psihiatrie. Artistul spune că avea în jur de 6 ani atunci când părinții săi l-au găsit în cameră, întins pe jos, în timp ce se lovea cu capul de podea. Imediat, aceștia l-au dus la o consultație la psihiatrie, însă medicii i-au liniștit și le-au spus că era doar modul în care copilul încerca să le câștige atenția. 

 

„Ce știu sigur este că voiam să fiu în centrul atenției. Voiam multă iubire și atenție. Asta știu și din poveștile părinților. Pe la vârsta de 6-7 ani mă găseau în camera, mă dadeam cu capul de podea. M-au dus la spitalul de nebuni. S-au speriat de ce copilul se lovește în cap.

Doctorii le-au spus că „vrea atenție, vrea să fie iubit. Nu-l mai aduceți aici că e foarte normal', a povestit Emil Rengle, în podcastul lui Damian Draghici.

Emil Rengle de la Survivor a vorbit despre orientarea sa sexuală


Emil Rengle a vorbit recent despre orientarea sa sexuală. Dansatorul a mărturisit că este bisexual și spune că i-a luat 28 de ani să realizeze asta. 


„Această deschidere a inimii mele în fața tuturor a fost și poarta care mi-a deschis căile către tot ce trăiesc azi. Nu aș face absolut nimic diferit, viața m-a învățat multe, și iată că a durat 28 de ani să pot să îmi găsesc orientarea sexuală. Ceea ce este absolut minunat.

Am avut curajul să mă joc cu viața, să experimentez iubirea, corpul oamenilor, m-am bucurat de tot ceea ce viața ne-a oferit și prin asta m-am cunoscut pe mine și am ajuns să știu cine sunt, ce vreau și încotro mă îndrept', a mărturisit el, în urmă cu ceva timp, conform elle.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 13 feb 2022, 09:03 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience