Emil Rengle a rupt tăcerea despre căsătoria cu iubitul Alejandro Fernandez: „El e alesul!” Cine va face cererea

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/Emil Rengle
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/Emil Rengle

Emil Rengle trăiește de câteva luni o poveste de dragoste alături de Alejandro Fernandez. Cei doi sunt suflete pereche, iar dacă ar fi posibil în țara noastră, nu ar ezita să facă pasul cel mare. 

Emil Rengle, câștigătorul show-ului „Românii au talent” în anul 2018, formează un cuplu de câteva luni cu Alejandro Fernandez, concurent în 2023 la „Vocea României”. Cei doi se laudă cu frumoasa relație pe care o au de câte ori au ocazia pe rețelele sociale și nu se sfiesc să împărtășească urmăritorilor bucuria și iubirea din cuplul lor. Relația lor pare să meargă din ce în ce mai bine, astfel că cei doi au planuri pentru viitor împreună. 

Cum s-au cunoscut cei doi

Emil Rengle a spus pentru cancan.ro cum l-a cunoscut pe Alejandro Fernandez: „Printr-un date, realmente ne-am cunoscut la o masă”.

„Eu am făcut-o (n.r. a dat primul mesaj). Îmi place entuziasmul lui, îmi place personalitatea lui, este frumos, este determinat, uitați-vă la el, este Emil Rengle. Nu ne cunoșteam. El s-a mutat în România în luna martie, din Anglia, l-a trimis Dumnezeu. M-am tot rugat, tu știi că m-am rugat”, a adăugat Alejandro Fernandez.

Emil Rengle, despre căsătoria cu iubitul lui: „El e alesul. El încă nu știe română, suntem pe drum și cu asta. M-aș căsători cu Alejandro, 100%”

Emil Rengle a dezvăluit că Alejandro Fernandez este alesul inimii lui, iar dacă ar fi posibil să se căsătorească în România, nu ar ezita să facă pasul cel mare.

„Suntem pe drumul acela, care mă face să cred că el e alesul. El încă nu știe română, suntem pe drum și cu asta. M-aș căsători cu Alejandro, 100%. Și dacă nu în România, cred că în scurt timp o să avem drepturi așa cum au toți oamenii care se îndrăgostesc și se căsătoresc, să avem și noi aceleași drepturi. Nu avem încotro, decât să acceptăm iubirea și drepturile care vin cu această emoție frumoasă”, a spus Emil Rengle.

Cel care se va așeza în genunchi și va face cerere în căsătorie este Emil Rengle. 

„El mă va cere în căsătorie pe mine”, a spus artistul, uitându-se la Emil Rengle.

Planurile pe care Emil Rengle și Alejandro Fernandez le au de sărbători

Cei doi au vorbit și despre planurile pe care le au de sărbători. De Crăciun vor merge la familia lui Alejandro, iar de Revelion nu au nimic organizat până în acest moment. Cât despre relația pe care o are cu socrii săi, Emil Rengle a spus:

„Vai, superb, Maria Fernandez, o spanioloaică extraordinară”, a spus Emil Rengle.

„Urmează să aibă un Crăciun spaniol adevărat”, a completat Alejandro Fernandez.

„Mă duc să mă diversific cultural de Crăciun și de Revelion încă nu avem planuri. Probabil facem o meditație de manifestare pentru 2024 și cam atât”, a adăugat Emil Rengle.

„Nu am știut pe atunci că dragostea mea va lua forma unui înger”

În urmă cu două săptămâni, Emil Rengle a făcut o postare pe pagina sa de Instagram, unde a vorbit deschis despre sentimentele pe care le are pentru partenerul său și ce înseamnă Alejandro pentru el.

„Anul trecut, am locuit mai multe luni într-un hotel. În acele zile, cântecul „Golden Hour ” a devenit însoțitorul meu constant, țesând vise despre dragoste cu fiecare reluare. Nu am știut pe atunci că dragostea mea va lua forma unui înger, a cărui strălucire pe scenă va aprinde flacăra la care am visat. Acest om minunat merită lumea. El este un cadou trimis nouă și, prin urmare, lumea îl merită la fel de bine pe el”, spunea Emil Rengle pe pagina sa de Instagram în urmă cu două săptămâni despre partenerul său.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Emil Rengle (@rengle.now)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel