Emil Rengle a luat un nou FAIMOS la ţintă: Trăieşte pentru părerea altora, nu pentru ce e el

Data publicării:
Facebook Survivor Romania
Descriere foto: Facebook Survivor Romania

Emil Rengle a luat la ţintă un nou concurent din echipa Faimoşilor, după ultima înfrângere în lupta pentru recompensă. 

Eşecul a fost pus în cârca lui TJ Miles, însă acesta şi-a prezentat scuzele în faţa colegilor şi şi-a asumat responsabilitatea. Emil Rengle a răbufnit la interviuri. 

"Bro, nu așa funcționează. Nici în România, nicăieri în lume. Acest bărbat TJ a cam slăbit, se vede pe el și are nevoie de o pauză. Numai că egoul lui nu-l lasă să fie sincer. TJ trăiește pentru părerea altora, nu pentru ceea ce e el”, a fost reacția lui Emil Rengle, conform Cancan.

Rengle, desfiinţat de Robert Niţă 

 

„Am spus că îmi doresc să câștige cel mai om. Din păcate, după ce am văzut anumite secvențe la revenirea în România, nu sunt foarte mulți oameni acolo. Voi răspunde celor care au impresia că sunt mai pricepuți decât sunt. Am văzut că sunt unii care, mai nou, au și cunoștințe medicale (n.red. – Andreea Tonciu și Emil Rengle)”.

„Iubea pe toată lumea (n.r. Emil Rengle). Spunea te iubesc, ești cel mai tare, mersi. Pe urmă se ducea în spate și spunea 'Antrenoarea Robert Niță și-a găsit toate bolile posibile. Eu sunt cel mai bărbat de aici'. Bărbații își spun în față! La început pe toți îi iubește, după se duce la testimoniale… În patru săptămâni are puncte cât personalul de Ciulnița. Ai văzut remarca lui cu 'Nici Dumnezeu nu coboară la păcătoși'? Chiar suntem nebuni? Îl avem și pe Messia acum? Îl avem pe cel mai onest, cel mai frumos, cel mai deștept”, a declarat acesta în emisiunea Survivor Extrashow, de pe platforma Voyo.

Radu Itu, eliminat de la Survivor 

 

„Încerc să fiu puternic, să nu plâng. Câteodată și oamenii puternici plâng. Vă respect pe toți. Am plâns aici cât nu am plâns în 30 de ani. Nu credeam vreodată că o sa trăiesc ce am trăit aici, cu foame, cu frig, cu ploi. Dar se pare că despre asta este Survivor. Trebuie să fii foarte puternic fizic și psihic. Cu mine nu a ținut fizicul, dar psihicul mi-am dat seama că este foarte puternic. În primele 2 săptămâni am început să clachez.

Au venit câțiva colegi dragi, m-au încurajat și am mers mai departe. Am plâns nopți întregi, mă gândeam acasă, mă gândeam la oamenii care nu au un acoperiș deasupra capului și mă gândeam că eu și ceilalți colegi suntem foarte iubiți de Dumnezeu pentru că noi acasă avem tot. Am venit aici să arătăm cât de puternici suntem, curajoși, că putem să trecem peste tot și că trebuie să mergem la război. Se pare că războiul s-a încheiat aici. Cel mai bun să câștige și nu lăsați ca foamea să câștige. Mă înclin”, a spus Radu Itu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel