Ema Uta, îmbrăcata în hainele lui Alex Bodi. Cui îi stă mai bine

Data actualizării: | Data publicării:

Deși se zvonea faptul că cei doi s-ar fi despărțit, o postare făcută în miez de noapte de make-up artistă a dezvăluit faptul că ar fi vorba de o împăcare.

Alex Bodi și Ema Uta au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz, pentru mai mult timp. Deși, la început, cei doi nu și-au făcut publică relația, pentru că omul de afaceri era implicat într-o altă poveste de dragoste cu Daria Radionova, treptat, au apărut semne care i-au dat de gol și i-au determinat să își asume relația.

Primul lucru care i-a făcut pe urmăritori să-și dea seama că între cei doi există o idilă a fost faptul că Alex Bodi ar fi plecat în vacanță în Bahamas alături de Ema Uta. Aceștia nu au publicat fotografii împreună, dar s-a observat cu ușurință că imaginile erau făcute din aceeași locație. 

Mai multe lucruri i-au dat de gol pe cei doi, că ar fi pus capăt relației

După un timp, cei doi au ajuns în sfârșit să-și asume relația și păreau că se iubesc mai mult ca niciodată. Totuși, un gest făcut de fostul soț al Biancăi Drăgușanu, acum câteva zile, a dezvăluit faptul că povestea de iubire dintre cei doi s-ar fi încheiat. Dacă până acum, pe pagina de Instagram al omului de afaceri apăreau mai multe poze cu Ema Uta, în urmă cu câteva zile, acesta le-ar fi șters pe toate.

O altă dovadă este faptul că până acum, omul de afaceri, care urmărește extrem de puține persoane pe pagina sa de Instagram, o avea în listă și pe make-up artistă, pe care însă acum, a scos-o de la follow.

Se pare că nici partenera sa nu s-a lăsat prea prejos, pentru că nici aceasta nu-l mai urmărește pe Alex Bodi, acestea fiind semnele inevitabilei despărțiri.

Alex Body și Ema Uta s-au împăcat?

Chiar dacă toate semnele arătau clar ruptura dintre cei doi, Ema Uta a făcut un instastory, postat la miez de noapte, în care apare alături de omul de afaceri, într-o clădire. Cei doi par foarte amuzați, fericiți, dar este nu este tot.

Un alt semn care arată împăcarea dintre cei doi este faptul că aceștia sunt îmbrăcați la fel. În videoclipul make-up artistei apare Alex Body îmbrăcat într-un hanorac roz, iar lângă acest video aceasta a atașat o poză cu ea, îmbrăcată în același element vestimentar. Ema Uta a adresat chiar și o întrebare fanilor și, anume, să-i spună cui îi stă mai bine cu acel hanorac.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel