Elwira și Mihai Petre, în lacrimi la Asia Express: „Niciodată nu m-am gândit că asta este aventura vieții noastre”

Data actualizării: | Data publicării:
Elwira și Mihai Petre, colaj/ captura foto A1
Descriere foto: Elwira și Mihai Petre, colaj/ captura foto A1

Momente emoționante la Asia Express, în cea de-a noua etapă a aventurii. Elwira și Mihai Petre au izbucnit în lacrimi. 

În ediția 36 din emisiunea Asia Express, patru echipe au ajuns în Israel, ultima țară de pe Drumul Împăraților. Chiar dacă Elwira și Mihai Petre au dat mereu dovadă de putere și ambiție pentru a duce la bun sfârșit toate probele, de această dată le-au arătat oamenilor de acasă cât sunt de sensibili și cât de sudată este căsnicia lor. 


Cei doi sunt împreună de 20 de ani și au împreună două fetițe minunate. Elwira i-a scris soțului ei o scrisoase de dragoste, iar toți concurenții s-au emoționat până la lacrimi. 


„Niciodată nu m-am gândit că asta este aventura vieții noastre, niciodată nu m-am gândit că relația noastra poate să fie și mai puternică. Tu ești motivația mea, în brațele tale mă simt în siguranță. Îmi este foarte greu fără tine, de 20 de ani te iubesc și mă simt norocoasă că te-am găsit atât de departe în România. Sunt sigură că împreună putem muta munții, fără tine nu aș rezista. Cu 20 de ani în urmă, mi-ai scris: 'Dacă tu o să trăiești 100 de ani, eu vreau să trăiesc cu o zi mai puțin pentru că nu pot trăi fără tine' ”, a spus Elwira Petre, în lacrimi, la Asia Express.


Mihai Petre a izbucnit în lacrimi deoarece, spune el, nu își poate vedea soția supărată, iar acest lucru îl emoționează de fiecare dată. 


„Tot ce a descris ea acolo era o sintează a unei vieți, pentru că ce mai mare parte din viața noastră și cele mai mari realizăro le-am avut împreună. Nu suport să o văd plângând, mă termină emoțional, orice moment în care simt că Elwira este într-o situație mai grea sau când îmi amintesc de copii. Asta este un punct sensibil pentru mine și nu-mi vine să cred că nu pot să stăpânesc”, a declarat Mihai Petre la Asia Express.


Concurenții au fost emoționați de scrisoarea Elwirei și nu s-au putut abțină să nu plângă: 


„La scrisoarea Elwirei nu am putut să mă abțin. M-a emoționat foarte tare, în primul rând m-a emoționat ea, felul în care a citit-o, a demonstrat că era exact clar că era exact ceea ce simte ea, cuvânt cu cuvânt, și felul în care îl vede pe Mihai și relația asta de dragoste, și tot ceea ce este între m-a făcut să ma emoționez”, a declarat Emi la Asia Express.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel