Elvira Deatcu, după 22 de ani de căsnicie: „Am avut destule cutremure emoționale în familia noastră”

Data publicării:

Elvira Deatcu a vorbit, cu siceritate, despre căsnicia ei. 

Actrița Elvira Deatcu și soțul ei, Horea Nicorici, sunt căsătoriți de 22 de ani. Cei doi au doi copii împreună, pe Luca și pe Filip. 


Deși dragostea dintre ei este la fel de puternică, actrița spune că timpul le-a transformat semntimentele și că împreună au trecut prin multe cutremure emoționale. 

 

„Vin lucruri din afară care se așează peste căsnicie, sunt sunt tot felul de întâmplări triste, negative, de pierderi, care îl afectează pe unul dintre cei doi participanți. Cred că atunci când pornești la drum dintr-o iubire reală – pentru că de multe ori dăm greș, confundăm îndrăgosteala cu iubirea, îndrăgosteala și iubirea se transformă o dată cu trecerea timpului, capătă alte nuanțe – e firesc. Am trecut cu umor și cu înțelepciune peste toate. Eu asta recomand și asta doresc tuturor cuplurilor. E greu, nici ceea ce se întâmplă în jurul nostru nu prea susține ideea de căsnicie.

Soțul meu și-a pierdut tatăl când noi încă nu eram căsătoriți. Eram împreună, eram deja în București și știu că am fost foarte speriată, pentru că ei sunt mai raționali, sunt ardeleni, sunt clujeni, ei nu sunt așa deschiși cum a găsit el familia mea, influența asta oltenească și-a spus cuvântul.

Părea că gestionează, că reușește să treacă peste, dar am avut câteva nopți foarte grele, de dezechilibru total pentru el și eu am fost panicată pentru că eram foarte tânără, nu suferisem pierderi de dimensiunea asta și nu știam cum să îl ajut. Trece timpul și cumva își pierde din intensitate suferința. După aceea și-a pierdut mama. Deci nu am fost feriți de probleme, am avut destule cutremure emoționale în familia noastră care este destul de mare, a povestit Elvira Deatcu, într-un interviu pentru Impact.

Elvira Deatcu a completat în Oracolul Spectacola

 

Îți mai amintești oracolul din copilărie? Toate acele gânduri așternute într-un caiet nemuritor. Secretele „bine ascunse” pe care le împărtășeam cu colegii și prietenii, dar și emoția cu care citeam răspunsurile lor. Noi am „reînviat” acel oracol, dar online. Elvira Deatcu a acceptat PROVOCAREA SPECTACOLA.

 

Spectacola:  Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?
Elvira Deatcu:  Mă “visam”pe scenă și călătorind prin lume. Îmi amintesc că aveam o poveste pe care o tot repetam, spre amuzamentul părinților mei, plecam în turneu cu circul, iar eu aveam în grijă…o focă!!!Eram fascinată de spectacolele de circ.

Spectacola:  Care a fost cea mai mare trasnaie pe care ai făcut-o în copilărie?
Elvira Deatcu:  Am făcut atâtea “nefăcute”, că nu știu la care să mă opresc…Mă dădeam mult în leagăn și săream; la un moment dat, am aterizat în cot și am avut o fractură de colecție.

 

Spectacola:   Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul înapoi?
Elvira Deatcu:  Aș avea mai multă încredere în mine.

Spectacola:   Care este cea mai mare frică a ta?
Elvira Deatcu:  Pierderea celor dragi.


Spectacola:  Dacă viața ta ar avea o coloană sonoră, care ar fi aceea?
Elvira Deatcu:  Aș alege “Primăvara”lui Vivaldi.


Spectacola:   Care a fost cel mai penibil/ haios moment din viața ta?
Elvira Deatcu:  A fost un episod penibil, jenant pentru mine, dar, de câte ori am împărtășit întâmplarea, s-a râs cu lacrimi. Am primit o adresă, unde trebuia să semnez un contract, pentru o filmare; am luat un taxi, am sunat la poartă, mi s-a deschis, am intrat în curte, a apărut o femeie, m-a invitat în casă și…a apărut un domn(ieșit din duș)într-un halat alb, care mi-a zâmbit, m-a salutat și m-a-ntrebat-curios-pe cine caut. În 5 secunde am realizat că femeia era menajera, că hainele întinse la uscat nu erau pentru filmare, că bijuteriile de pe masă erau, probabil, ale unei soții…Am bâguit tâmp niște onomatopee, care se doreau a fi scuze, făcând pași mici și repezi spre ușă. Povestea nu s-a sfârșit prea repede, spre disperarea și confuzia mea! De fapt, nu eram la adresa  corectă!


Spectacola:   Care este cel mai interesant lucru pe care l-ai văzut/citit săptămâna aceasta?
Elvira Deatcu:  Mă documentez pentru un viitor proiect și am văzut un documentar interesant.

 


Spectacola:  Care ar fi cele trei lucruri pe care le-ai lua cu tine pe o insulă pustie și de ce?
Elvira Deatcu:  N-aș lua lucruri, ci oameni.

 

Vezi aici continuarea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel