Elon Musk s-a făcut comediant. Controversatul miliardar a prezentat emisiunea ''Saturday Night Live''

Data actualizării: | Data publicării:
Elon Musk, Miley Cyrus, The Kid Laroi, foto Instagram/ Saturday Night Show
Descriere foto: Elon Musk, Miley Cyrus, The Kid Laroi, foto Instagram/ Saturday Night Show

Elon Musk, CEO al companiilor Tesla şi SpaceX, şi-a făcut debutul sâmbătă seară în calitate de prezentator al emisiunii americane de televiziune ''Saturday Night Live'' (SNL).

Controversatul multimiliardar, a cărui prezenţă în cadrul emisiunii umoristice a fost extrem de anticipată, un mare susţinător al criptomonedelor, nu a ratat şansa de a promova din nou Dogecoin, o monedă virtuală creată în glumă, pe care a legitimat-o cu ajutorul mesajelor sale de pe Twitter.

Într-un scheci în care i se pune insistent întrebarea "dar ce este de fapt Dogecoin?", Elon Musk răspunde în cele din urmă: ''este un vehicul financiar de neoprit, care va cuceri lumea''. Antreprenorul a adăugat cu entuziasm: ''înainte către Lună!''.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saturday Night Live (@nbcsnl)

Cu toate acestea, prestaţia lui Musk, un invitat mai puţin obişnuit în cadrul SNL nu a avut drept efect creşterea ''până la Lună'' a cursului de schimb al Dogecoin, care a pierdut 5 cenţi în timpul emisiunii şi a ajuns în final la 55 de cenţi.

Magnatul în vârstă de 49 de ani, a cărui participare la celebra emisiunea umoristică a stârnit polemică, şi-a jucat propriul rol.

Şi-a făcut apariţia într-o ţinută complet neagră, prezentându-se drept ''prima persoană cu sindromul Asperger invitată la SNL... sau cel puţin care recunoaşte acest lucru''.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saturday Night Live (@nbcsnl)

Musk, care a minimizat în afirmaţii anterioare gravitatea pandemiei, a încercat să se reabiliteze spunând că ''măştile sunt oportune''. Într-o scenetă în care a apărut costumat în Wario, duşmanul eroului din jocul video Super Mario, Elon Musk a subliniat că ''nu este diabolic, ci doar neînţeles''.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saturday Night Live (@nbcsnl)

Fondatorul SpaceX a dat totodată dovadă de un umor macabru într-un scheci despre un astronaut trimis pe Marte, căruia îi spune ''că nu va supravieţui acestei misiuni'' şi căruia îi explodează apoi capul în timpul unei transmisiuni în direct pe ecranele din Times Square.

Şi ca o aluzie ironică la adresa rachetei chineze care s-a dezintegrat duminică deasupra Oceanului Indian, prezentatorii emisiunii s-au întrebat: "dar de ce este oare Elon Musk invitat în emisiune? Acum ştim, avea nevoie de un alibi!", notează Agerpres.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel