Elon Musk, desemnat ''Persoana Anului 2021'' de revista Time

Data publicării:
Elon Musk, captura foto YouTube/ Ted
Descriere foto: Elon Musk, captura foto YouTube/ Ted

Directorul general al companiei Tesla, Elon Musk, a fost desemnat ''Persoana Anului 2021'' de revista Time.

''Persoana Anului 2021'', alegerea editorilor TIME, a fost dezvăluită luni.

Elon Musk este şi fondatorul şi directorul general al companiei de rachete SpaceX, precum şi la start-up-ul Neuralink sau la firma de infrastructură The Boring Company.

Prin intermediul participaţiilor sale la alte companii, precum Neuralink şi mai ales SpaceX, magnatul Elon Musk este, teoretic, cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată de Bloomberg la 338 de miliarde de dolari.

Publicaţia americană a anunţat pe 8 decembrie că preşedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, este ''Persoana Anului 2021'' în sondajul realizat în rândul cititorilor revistei TIME.

Controversatul lider brazilian a obţinut 24% din cele peste 9 milioane de voturi din partea cititorilor chemaţi să indice persoana sau grupul care s-a bucurat de cea mai mare influenţă - în bine sau rău - pe parcursul ultimului an, notează Agerpres.

 

Astrograma lui Elon Musk. Succesul miliardarului a fost scris în stele

 

Elon Musk, în vârstă de 50 de ani, este unul dintre cei mai bogați oameni din lume. Iar asta nu e tot. Omul de afaceri se implică în extrem de multe activități și vrea să fie primul în toate. iată ce spun astrele despre succesul lui. 


 
Musk este fondatorul, CEO și CTO al SpaceX; cofondator, CEO și arhitect de produs al Tesla Motors; președinte al SolarCity, copreședinte al OpenAI; cofondator al Zip2; și cofondator al PayPal. Ambițiile sale în cursa spațială sunt mari - dornic să colonizeze viața pe Marte -, precum și să lanseze o nouă universitate și să doneze 6 miliarde de dolari pentru a lupta împotriva foametei în lume.


Dacă acest lucru nu ar fi fost de ajuns pentru a se lăuda, criptomoneda numită după câinele său a crescut cu 2.400%. Se pare că tot ceea ce atinge mogulul  se transformă în aur.

Dar ce anume din harta natală a lui Musk îl face să aibă atât de mult succes?

Astrologul Kyle Thomas  a dezvăluit, pentru New York Post, ce spun astrele despre succesul miliardarului. 

Elon Musk s-a născut pe 28 iunie 1971. Potrivit astrologului, asta înseamnă că are Soarele în  Rac și o Lună analitică în Fecioară. De asemenea, uitându-ne la harta sa, vedem că Soarele și Luna se află într-un unghi binecuvântat de armonie, ceea ce înseamnă că își poate echilibra destul de ușor mintea, inima și dorințele.

Fiind Rac, este intuitiv, plin de compasiune și foarte priceput la citirea oamenilor și a situațiilor. Racul este un semn de Apă Cardinal, ceea ce înseamnă că nu are nicio problemă în a se afirma și a prelua conducerea. Acest lucru îl face să fie lider puternic și capabili să adune oamenii în jurul lui.


Luna lui în Fecioară este atât de evidentă, de asemenea, pentru că cei cu acest plasament văd extrem de clar detaliile situațiilor și pot citi printre rânduri, pentru ca apoi să dezvolte intuitiv o metodă foarte clară de îmbunătățire a planurilor. Energia Fecioarei este cea a unui manager, care poate înțelege viziunea de ansamblu, în timp ce înțelege întotdeauna cum să ajungă de la A la Z.

În această privință, este intelectual și probabil un perfecționist - ceea ce, pe de o parte, îl poate face mai critic față de el însuși și față de ceilalți, dar este, de asemenea, o dovadă a succesului său extraordinar. Capacitatea sa de a delega este extrem de avansată.


Tema principală a lui Musk de-a lungul alinierilor sale planetare favorizează succesul major, bogăția și averea, oferindu-i capacitatea de a persevera în ciuda provocărilor și de a deveni mai ambițios cu fiecare victorie în parte. Planetele sale exterioare - care se leagă de obicei de impactul nostru asupra societății și de teme mai mari în viață - vorbesc mai presus de toate despre destinul său măreț.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel