Elon Musk, deghizat, de Halloween. Imagini oficiale de la petrecerea la care a fost prezent miliardarul

Data publicării:

Au apărut primele imagini de la petrecerea la care a fost prezent Elon Musk.

Elon Musk a petrecut Halloween-ul alături de mama sa, dar nu în România. 

Zilele trecute, mediaflux.ro anunța o „exclusivitate mondială”, aceea că Elon Musk ar veni în România, pentru o petrecere de pomină la Castelul Bran. Mai mult, reporterii publicației susțineau că printre invitații de seamă ai miliardarului s-ar număra și Angelina Jolie. 

Știrea s-a viralizat rapid nu doar în România, ci și în alte țări din lume, însă nimeni nu a putut să confirme că afaceristul a venit în țara noastră. Se pare că in formația a fost un fake news.

Castelul Bran ar fi fost, într-adevăr, închiriat de mai mulți miliardari care și-au dorit o petrecere ferită de ochii lumii, dar nu de Elon Musk, transmite Realitatea Plus. La marele eveniment nu ar fi ajuns nici Angelina Jolie. Potrivit unor surse din Ministerul Afacerilor Interne, cei doi nu ar figura în documente că ar fi intrat în aceste zile pe teritoriul României, notează DC News.


Unde a petrecut, de fapt, miliardarul


Elon Musk a publicat, pe contul său de Twitter, mai multe imagini de la petrecerea de Halloween, unde s-a distrat alături de mama sa, deghizat într-un personaj din jocurile video. 

 


Mama miliardarului ar veni în România

 

Anamaria Prodan a ținut să-și anunțe fanii pe rețelele de socializare că mama lui Elon Musk urmează să ajungă în România. Impresara este de părere că are foarte multe lucruri în comun cu Maye Musk.  Totodată, aceasta a precizat că își dorește ca cei trei copii ai săi să urmeze exemplul copiilor Mayei Musk.

„Maye Musk va veni pentru prima oară în România. Un eveniment unic în care va povesti cum e să crești trei copii singură, cum unul dintre copii devine cel mai bogat om al Planetei. Asemănările dintre mine si MAYE sunt uluitoare și mă rog la Dumnezeu ca cele 3 comori ale mele să calce pe urmele copiilor domniei sale! Un eveniment organizat de Adrian Thiess, omul drag mie pe care-I consider parte din Familia mea, omul care a adus în România cei mai puternici oameni ai Planetei! Pe data de 26 lanuarie la Sala Palatului sunt mândră sa stau alături de această femeie puternică și să vorbim în fața femeilor din România despre demnitate, mândrie, succes, educație și muncă împinsă la extrem față de copii și familie și față de VIAȚĂ!”, a scris Anamaria Prodan pe Instagram.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel