Elliot Page, o actriţă transgender cunoscută din filmul ''Juno'', DIVORȚEAZĂ de soţia sa

Data publicării:
Elliot Page, sursă foto Instagram
Descriere foto: Elliot Page, sursă foto Instagram

Ellen Page - o actriţă canadiană care a anunţat la începutul lunii decembrie că este o persoană transgender şi că se va numi de acum înainte Elliot Page - şi soţia sa, coregrafa Emma Portner, au anunţat că au decis să divorţeze şi să încheie astfel o căsnicie care a durat trei ani.

"După o analiză îndelungată şi atentă, am luat dificila decizie de a divorţa, în urma despărţirii noastre din vara anului trecut", a anunţat cuplul canadian într-o declaraţie comună.

"Ne respectăm reciproc foarte mult şi rămânem prieteni apropiaţi", se afirmă în acelaşi comunicat.

Ellen Page, în vârstă de 33 de ani, şi Emma Portner, în vârstă de 26 de ani, s-au căsătorit în 2018.

Vedeta canadiană, nominalizată la Oscar, a anunţat în decembrie 2020 că este o persoană transgender şi că va folosi de acum înainte numele de Elliot Page.

Cu acea ocazie, vedeta a vorbit despre discriminările la care sunt supuse persoanele transgender.

Ellen Page a devenit cunoscută pe plan mondial în 2007, interpretând o adolescentă însărcinată în filmul "Juno", iar acel rol i-a adus o nominalizare la Oscar în anul următor la categoria "cea mai bună actriţă".

Vedeta canadiană a jucat şi în două filme ale francizei "X-Men", în lungmetrajul SF "Inception" (2010), alături de Leonardo DiCaprio, apoi în filmul "To Rome with Love" (2012), regizat de Woody Allen.

Recent, ea a interpretat şi unul dintre personajele principale în primele două sezoane ale serialului "The Umbrella Academy", produs de Netflix, potrivit Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel