Ellie White, tragedia care i-a marcat viața. Tatăl artistei a murit în somn și a fost găsit după o săptămână

Data publicării:
Ellie White, foto Instagram
Descriere foto: Ellie White, foto Instagram

Ellie White a vorbit despre episodul crunt din viața ei, când tatăl ei și-a pierdut viața. Părintele artistei a murit în somn, singur, fără ca cineva să bănuiască tragedia.

 

Ellie White este o femeie împlinită acum. Are 2 copii, o căsnicie fericită și o carieră înfloritoare. 

În urmă cu 6 ani, vedeta a primit o lovitură cruntă de la viață. Tatăl ei a decedat în somn, singur acasă, și nimeni nu a bănuit tragedia timp de o săptămână. La acea vreme, artista abia născuse, astfel că părintele ei nu a apucat să-și cunoască nepoata. 


„Tata a murit la o lună după ce s-a născut Maria. Nu a apucat să o vadă, pentru că el stătea la Buzău. Eu abia o născusem pe Maria, locuiam la București și nu ieșisem cu ea încă. Nu aveam o legătură foarte strânsă. L-au găsit vecinii din sat. După ce s-a despărțit de mama, tata s-a dus înapoi la casa părintească. Sunt anumite lucruri pe care chiar dacă le regreți, nu ai ce să faci, pentru că nu depind de tine”, a spus Ellie White la Antena Stars.

Artista este încă marcată de clipele pe care le-a trăit în urmă cu 6 ani. Mai mult, ea mărturisește că nu a avut cum să-și mai vadă tatăl, asta pentru că ceremonia de îmnormântare a avut loc cu coșciugul închis. 

„La înmormântare am fost cu ea, dar știi cum e, dacă stăm să ne gândim pe partea aia, sunt liniștită că a văzut-o la nivel spiritual. Când am auzit că s-a dus tata, m-am mobilizat, m-am pregătit de înmormântare și după, la câteva zile după ce am ajuns acasă, atunci am cedat. A fost o situație dubioasă. El a murit în somn, a fost găsit la o săptămână după, era vară. A fost cu sacul băgat de la morgă băgat în coșciug, nici măcar nu a fost coșciug deschis”, a mai spus ea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel