Ellie White, pusă la zid de internauți după ce a anunțat că are coronavirus: „Nu ești credibilă deloc!”

Data publicării:
Sursa foto: Facebook @Ellie White
Descriere foto: Sursa foto: Facebook @Ellie White

Se îngroașă lista vedetelor care s-au infectat cu coronavirus. Ultima intrată este artista Ellie White, care a făcut recent anunțul pe Facebook, unde a postat și rezultatul testului.

Cum era de așteptat, au apărut și voci care s-au îndoit de veridicitatea acestuia și i-au aruncat cuvinte grele.

„Ei bine, se pare că inevitabilul s-a întâmplat și la mine. Tocmai ce am primit rezultatul testului Covid și este pozitiv. În următoarele săptămâni voi sta carantinată la domiciliu, cu tratamentul aferent. Aveți grijă de voi, protejați-vă și lucrați intens la imunitatea voastră pentru a putea trece mai ușor peste acest virus. Vă pup!”, a scris cântăreața pe Facebook.

 

„Ellie, fata mea, rezumă-te la cântat”

 

A urmat un schimb de replici între cei care cred în existența virusului și cei care-l văd ca pe o himeră. Elena Baltagan, pe numele real, a revenit și cu o imagine în care apare rezultatul testului după ce spiritele s-au încins. „Atașez rezultatul testului ca și “PROBA” pentru necredincioși”, a adăugat aceasta la postarea cu pricina.

Dacă unii fani au încurajat-o, i-au transmis sănătate sau i-au cerut detalii despre tratamentul pe care îl urmează, alții au atacat-o. „Nu știu de ce, dar nu ești credibilă deloc”, „Ellie, fata mea, rezumă-te la cântat. Oricum nu te crede nimeni în afară de ăia cu IQ pe minus”, „Al naibii virus nu s-a atins de tine toată vara prin Grecia și tocmai acum s-a găsit”, au fost doar câteva dintre comentariile răutăcioase postate de internauți pe pagina artistei, potrivit Știrile PRO TV.

 

[citeste si]Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Spectacola Team | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel