Ella Tina, durere fără margini la căpătâiul mamei sale. Fosta iubită a lui Jador a transmis un mesaj emoționant: „Mamă, sunt lângă tine. Te voi iubi veșnic!”

Data publicării:

Ella, fosta iubită a lui Jador, este devastată de durere, după ce mama ei s-a stins din viață. 

Ella Tina, fosta iubită a cunoscutului manelist Jador trece prin momente grele. Mama brunetei s-a stins din viață, după o lungă perioadă de suferință. Vestea tristă a fost dată chiar de vedetă pe rețelele de socializare. 

Recent, Ella a publicat pe rețelele de socializare o fotografie cutremurătoare, de la căpătâiul mamei sale, alături de un mesaj dureros. 

„Mama, sunt lângă tine. Te voi iubi veșnic!”

Ella Tina, durere fără margini la căpătâiul mamei sale

„ Dacă aș putea să descriu durerea acesta pe care o port în suflet, aș face-o... dar e atât de profundă încât simt că mă pierd de la o zi la alta, deși credeam că sunt puternică! Nu doresc nimănui să simtă sau să treacă prin ce trecem noi!

Vă rog să vă rugați pentru noi ca să fim puternici! Inima mea va rămâne defectă până voi pleca de pe pământul acesta plin de lacrimi și durere! Vă mulțumesc pentru mesaje și mulțumesc miilor de oameni care ne-au fost alături la prima seară de priveghi! Știam că este o persoană iubită, dar nu mă așteptam la atâta luuume! Cu siguranță este fericită că ne sunteți alături!(...) Încerc să răspund la toată lumea așa cum pot! Mulțumesc prietenilor de departe pentru flori și mesaje! Vă mulțumesc din inimă! ”, a fost mesajul Ellei pe pagina sa de Instagram.

Ella, fosta iubită a lui Jador, probleme grave de sănătate 

În urmă cu ceva timp, Ella a ajuns pe patul de spital din cauza epuizării din ultima perioadă, dar și a problemelor cu care se confrunta mama sa. 

"Nu mă simt foarte bine, sunt la pat în momentul de fata. Da, am slăbit dar din cauza situației, a problemelor mamei mele, nu ca am vrut. Ma consum, e clar. Zilele trecute mi-a sărit un disc de la spate în urma accidentului rutier, dar se vad efectele. S-au adunat toate. Iau vitamine și sper sa pun la loc. Am făcut și perfuzii, am fost internată în spital doua zile. Sunt debusolata, este cel mai greu an pentru mine.", a mărturisit Ella Tina, la Antena Stars.

Chiar dacă starea ei de sănătate nu era una bună, Ella se gândea în continuare la mama ei și spera ca aceasta să se facă bine.

„Mama se simte destul de rău, dat fiind faptul că cancerul s-a dus în tot corpul, face metastaze. Era in stagiul trei când a fost depistat. Ideea e că acum 20 de ani mamei mele i s-a perforat un sân, a făcut mastită, ulterior s-a dus și la sânul drept și de aia mă gândesc că de acolo i se trage boala.

Ea la 14 ani a avut și o infecție la măsea, i s-a dus la creier, medicii i-au atins nervii optici și de atunci ea nu mai vede nimic. Vineri mama a avut un episod foarte greu, am văzut-o transformându-se, acum nu mai are păr deloc”, a spus Ella, la Antena Stars.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel