Ella Tina, devastată de moartea mamei sale. Fosta iubită a lui Jador a ajuns de urgență la spital: „Timp de 14 ore nu am știut nimic”

Data publicării:

Ella Tina este îngenuncheată de durere, după moartea mamei sale. Fosta iubită a lui Jador a ajuns de urgență pe patul de spital, în stare de inconștiență. 

Ella Tina, fosta iubită a cunoscutului manelist Jador trece prin momente grele. Mama brunetei s-a stins din viață, după o lungă perioadă de suferință.  Fosta iubită a lui Jador nu-și poate reveni după decesul celei care i-a dat viață. Recent, bruneta a leșinat și a fost dusă de urgență la spital. Medicii i-au pus și un diagnostic. 

Ella Tina, dosta iubită a lui Jador, a ajuns de urgență la spital

Fosta iubită a lui Jador este dărâmată de moartea mamei sale. Ella Tina a mărturisit că s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima perioadă și chiar a ajuns de urgență pe patul de spital. Recent, bruneta a ieșit în oraș cu prietenii pentru a se mai relaxa, după perioada grea prin care a trecut. Din nefericire, aceasta a început să se simtă rău și a leșinat din senin. Prietenii Ellei s-au speriat, pentru că aceasta nu reacționa la încercările lor de a o trezi, așa că au dus-o de urgență la spital. Ella și-a revenit după 14 ore. 

„Viața continuă! Trebuie să mergem înainte. Era un restaurant, avea un bar.

Pur și simplu mă duceam la baie și am picat din picioare. Dintr-o dată mi s-a făcut rău. Eram cu prietenii mei, au sunat la salvare, m-au dus la spital. Eu nu îmi amintesc nimic. Timp de 14 ore nu am știut nimic.”, a declarat Ella Tina, pentru un post de televiziune.

Ce diagnostic a primit Ella Tina din partea medicilor

Ella a recunoscut că moartea mamei sale a devastat-o, motiv pentru care nu mai doarme nopțile. Astfel, oboseala și-a spus cuvântul.

„Ei mi-au spus, cumva, ca diagnostic că este ceva pe fond nervos, stres. Nu mi-au dat un verdict clar. Sunt nedormită de ore bune. Nu mai pot să dorm. Mi-au dat vitamine, am făcut o infecție stomacală. E normal, la un moment dat cedezi.”, a mai precizat Ella Tina.

În urmă cu ceva timp, Ella a mai ajuns pe patul de spital din cauza epuizării din ultima perioadă, dar și a problemelor cu care se confrunta mama sa. 

"Nu mă simt foarte bine, sunt la pat în momentul de fata. Da, am slăbit dar din cauza situației, a problemelor mamei mele, nu ca am vrut. Ma consum, e clar. Zilele trecute mi-a sărit un disc de la spate în urma accidentului rutier, dar se vad efectele. S-au adunat toate. Iau vitamine și sper sa pun la loc. Am făcut și perfuzii, am fost internată în spital doua zile. Sunt debusolata, este cel mai greu an pentru mine.", a mărturisit Ella Tina, la Antena Stars.

Ella Tina, durere fără margini la căpătâiul mamei sale

„ Dacă aș putea să descriu durerea acesta pe care o port în suflet, aș face-o... dar e atât de profundă încât simt că mă pierd de la o zi la alta, deși credeam că sunt puternică! Nu doresc nimănui să simtă sau să treacă prin ce trecem noi!

Vă rog să vă rugați pentru noi ca să fim puternici! Inima mea va rămâne defectă până voi pleca de pe pământul acesta plin de lacrimi și durere! Vă mulțumesc pentru mesaje și mulțumesc miilor de oameni care ne-au fost alături la prima seară de priveghi! Știam că este o persoană iubită, dar nu mă așteptam la atâta luuume! Cu siguranță este fericită că ne sunteți alături!(...) Încerc să răspund la toată lumea așa cum pot! Mulțumesc prietenilor de departe pentru flori și mesaje! Vă mulțumesc din inimă! ”, a fost mesajul Ellei pe pagina sa de Instagram.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel