Ella, fosta iubită a lui Jador, probleme grave de sănătate. Bruneta a avut nevoie de ajutorul medicilor: "Nu mă simt bine, sunt la pat"

Data publicării:
Ella, sursa instagram
Descriere foto: Ella, sursa instagram

Fosta iubită a lui Jador se confruntă cu probleme grave de sănătate. Bruneta a fost internată în spital.

Ella Tina, fosta iubită a cunoscutului manelist Jador trece prin momente grele. Se pare că problemele de sănătate nu-i dau pace și chiar au dus-o pe patul de spital. Deși a stat două zile în spital, Ella a recunoscut că starea ei de sănătate este în continuare una proastă și sta mai mult în pat.

Pe lângă trupul slăbit, fosta iubită a lui Jador este și cu psihicul la pământ din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă mama ei.

Totodată, Ella a declarat că, în urma accidentului rutier în care a fost implicată, i-a sărit un disc de la spate.

Bruneta a declarata fără a se ascunde nici măcar o secundă de ochii lumii că într-adevăr nu se simte bine și încă stă la pat.

"Nu mă simt foarte bine, sunt la pat în momentul de fata. Da, am slăbit dar din cauza situației, a problemelor mamei mele, nu ca am vrut. Ma consum, e clar. Zilele trecute mi-a sărit un disc de la spate în urma accidentului rutier, dar se vad efectele. S-au adunat toate. Iau vitamine și sper sa pun la loc. Am făcut și perfuzii, am fost internată în spital doua zile. Sunt debusolata, este cel mai greu an pentru mine.", a mărturisit Ella Tina, la Antena Stars.

Chiar dacă starea ei de sănătate nu este una bună, Ella se gândește în continuare la mama ei și speră ca aceasta să se facă bine.

„Mama se simte destul de rău, dat fiind faptul că cancerul s-a dus în tot corpul, face metastaze. Era in stagiul trei când a fost depistat. Ideea e că acum 20 de ani mamei mele i s-a perforat un sân, a făcut mastită, ulterior s-a dus și la sânul drept și de aia mă gândesc că de acolo i se trage boala.

Ea la 14 ani a avut și o infecție la măsea, i s-a dus la creier, medicii i-au atins nervii optici și de atunci ea nu mai vede nimic. Vineri mama a avut un episod foarte greu, am văzut-o transformându-se, acum nu mai are păr deloc”, a spus Ella, la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel