Ella, fosta iubită a lui Jador, probleme de sănătate în urma accidentului în care a fost implicată: „Dacă era altă mașină, nu eram în viață”

Data publicării:
Ella, sursa instagram
Descriere foto: Ella, sursa instagram

Fosta iubită a lui Jador se confruntă cu probeme serioase de sănătate, după ce ieri a fost implicată într-un accident rutier.

Ieri, Ella, fosta iubită a lui Jador a trecut prin momente cumplite, după ce un alt șofer nu i-a acordat prioritate. Ella a povestit că mașina care a lovit-o avea mult mai mare viteză decât ea.

„A trecut un val destul de puternic peste mine ieri, dar acum încerc să mă refac! Încep și durerile totodată, pentru că la momentul respectiv era adrenalina prea mare și nu am simțit eu multe lucruri, dar sperăm să fie bine. Nu mi s-a acordat prioritate și a fost un accident frontal. Sincer, ambii aveam viteză, dar nu era o viteză atât de mare. Undeva la 60-70 de kilometri pe oră. Dar domnul cred că avea o viteză mai mare”, a spus Ella pentru Antena Stars.

În urma accidentului, Ella a avut nevoie de îngrijiri medicale, deoarece a suferit mai multe rani pe corp. Ulterior, aceasta a declarat că i-au mai apărut niște dureri la nivel intercostal și lombar. Bruneta crede că aceste răni au survenit în urma activării airbag-urilor.

„Acum s-au activat niște dureri intercostale și lombare. În zona memebrelor sunt puțin tăiată, nu sunt atât de afectată. Dar acea durere lombară mă doare mult mai tare decât picioare. La picioare sunt afectată doar la nivelul pielii. Când au sărit cele trei airbag-uri, probabil atunci am fost afectată intercostal și la nivelul picioarelor. Nu știu ce s-a întâmplat, chiar nu am idee. Am fost la spital. Când mi s-au făcut acele intervenții, mă durea altceva. Era total diferită durerea, nu o simțeam atât de tare”, a continuat bruneta.

Fosta iubită a lui Jador și-a făcut un tomograf, însă rezultatele au arătat că totul este în regulă. Cu toate astea, medicii au sfătuit-o să-și facă niște investigații mai amănunție dacă durerile persistă.

„După ce am ajuns acasă am fost la Poliție, a fost totul ok. După aceea, m-au luat durerile la nivel lombar, în partea dreaptă a coastei. Am făcut un tomograf, nu s-a văzut nimic atât de special. Dar mi-au zis doctorii că dacă continuă durerile, ar trebui să fac niște investigații mai amănunțite, că e posibil după două zile să simt alte lucruri”, a mai transmis ea.

De asemenea, Ella a ținut să precizeze faptul că impactul a fost unul destul de puternic, însă bolidul de lux i-a salvat viața.

„Doar Dumnezeu m-a ajutat să am și mașina asta care să mă salveze. Probabil dacă era altă mașină, eram și eu aruncată eventual la același nivel. Nu eram în viață, asta e ideea. Ori, cel puțin, un membru nu-l mai aveam astăzi. A fost destul de mare impactul, deși nu pare. Domnul care venea din partea stângă s-a învârtit de 3 ori și l-am proiectat într-un microbuz, deci trei mașini avariate. A fost destul de grav!”, a conchis fosta iubită a lui Jador.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel