Ella, fosta iubită a lui Jador, în doliu. Mama brunetei s-a stins din viață: „Te voi iubi veșnic”

Sursa foto: Ella Tina, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ella Tina, instagram

Ella, fosta iubită a lui Jador, este în doliu, după ce mama ei s-a stins din viață. 

Ella Tina, fosta iubită a cunoscutului manelist Jador trece prin momente grele. Mama brunetei s-a stins din viață, după o lungă perioadă de suferință. Vestea tristă a fost dată chiar de vedetă pe rețelele de socializare. 

Ella nu a oferit mai multe detalii, însă a recunoscut că este devastată de durere. 

„Drum liniștit, mama, te iubesc și te voi iubi veșnic, mama mea dragă! Unicul om care m-a iubit veșnic”, a scris Ella Tina pe InstaStory.

Mama Ellei Tina a murit

Înainte de a anunța că mama ei a murit, Ella Tina a ținut să le transmită colaboratorilor săi și fanilor că va lua o pauză de la activitatea ei din mediul online. 

„Vreau să anunț colaboratorilor mei că nu mai pot onora o perioadă colaborările, iar voi cei care mă iubiți pe mine, vă anunț că o perioadă nu voi mai apărea pe story! Îmi pare rău, dar astăzi Dumnezeu m-a trecut prin cea mai mare durere de până acum! O jumătate din inima mea a încetat să mai bată”', a scris bruneta.

Ella, fosta iubită a lui Jador, probleme grave de sănătate 

În urmă cu ceva timp, Ella a ajuns pe patul de spital din cauza epuizării din ultima perioadă, dar și a problemelor cu care se confrunta mama sa. 

"Nu mă simt foarte bine, sunt la pat în momentul de fata. Da, am slăbit dar din cauza situației, a problemelor mamei mele, nu ca am vrut. Ma consum, e clar. Zilele trecute mi-a sărit un disc de la spate în urma accidentului rutier, dar se vad efectele. S-au adunat toate. Iau vitamine și sper sa pun la loc. Am făcut și perfuzii, am fost internată în spital doua zile. Sunt debusolata, este cel mai greu an pentru mine.", a mărturisit Ella Tina, la Antena Stars.

Chiar dacă starea ei de sănătate nu era una bună, Ella se gândea în continuare la mama ei și spera ca aceasta să se facă bine.

„Mama se simte destul de rău, dat fiind faptul că cancerul s-a dus în tot corpul, face metastaze. Era in stagiul trei când a fost depistat. Ideea e că acum 20 de ani mamei mele i s-a perforat un sân, a făcut mastită, ulterior s-a dus și la sânul drept și de aia mă gândesc că de acolo i se trage boala.

Ea la 14 ani a avut și o infecție la măsea, i s-a dus la creier, medicii i-au atins nervii optici și de atunci ea nu mai vede nimic. Vineri mama a avut un episod foarte greu, am văzut-o transformându-se, acum nu mai are păr deloc”, a spus Ella, la Antena Stars.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 06 noi 2022, 10:39 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience