Ella, fosta iubită a lui Jador, accident grav de circulație. Bruneta are mai multă răni pe corp/ FOTO

Data publicării:

Fosta iubită a lui Jador a fost implicată într-un accident grav de circulație. Ella s-a ales cu mai multe răni pe corp.

În urmă cu câteva ore, Ella, fosta iubită a lui Jador a trecut prin clipe teribile, după ce a fost implicată într-un accident de circulație. Frumoasa brunetă se afla la volanul mașinii sale când într-o intersecție un alt șofer nu i-a acordat prioritate și a izbit-o din plin.

În urma incidentului, ambele mașini implicate în accident au fost avariate, iar Ella a avut nevoie de îngrijiri medicale, deoarece a fost rănită și a acuzat mai multe dureri.

Ella  a postat pe rețelele de socializare și câteva imagini de la locul accidentului imediat după impact, dar s-a și fotografiat cu un guler cervical la nivelul gâtului. Aceasta a transmis câteva cuvinte în mediul online și a ținut să-i mulțumească lui Dumnezeu pentru că se află în viață și că nu s-a întâmplat mai rău de atât.

”Multumesc Doamne pentru că m-ai salvat astăzi. Iar voi șoferilor, conduceți mai cu prudență pentru a nu pune viața celorlalți în pericol. Cam așa se întâmplă când nu acorzi prioritate...”, a scris Ella Tina în dreptul imaginilor.

În urma imaginilor postate de brunetă, pe lângă mesajele frumoase primite de la fani, aceasta a avut parte și de câteva răutăți din partea unora care au susținut că aceasta vrea doar să atragă atenția. Astfel, fosta iubită a lui Jador a publicat și un filmuleț în care își arată loviturile de la nivelul picioarelor.

”Pentru toată lumea asta care comentează prost”, a scris Ella în dreptul imaginii cu rănile.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel