Eliza Natanticu, la un pas de moarte după ce a contractat o bacterie din spital: ”Stătea Cosmin noaptea lângă mine...”

Data publicării:
Eliza și Cosmin Natanticu, foto Instagram
Descriere foto: Eliza și Cosmin Natanticu, foto Instagram

Eliza Natanticu a trecut prin momente grele după ce a contractat o bacterie din spital. Vedeta s-a confruntat cu grave probleme de sănătate.

Eliza Natanticu, soția actorului Cosmin Natanticu, a văzut moartea cu ochii după ce a contractat o bacterie din spital. Cântăreața a povestit, în cadrul unui podcast, cu ce probleme de sănătate grave s-a confruntat. Vedeta a fost la un pas de a ajunge a ajunge pentru a treia oară pe masa de operație.

„ Trebuia să mă operez la un chist ovarian. Am ajuns acasă și după două zile i-am spus lui Cosmin că nu mă simt bine. Până la urmă, m-am întors în spital pentru că ceva era în neregulă. M-au operat încă o dată, aproape fără voia mea. Eu nu-mi mai reveneam. (…) A vrut să mă opereze și a treia oară, dar nu i-am lăsat”, și-a amintit Eliza.

Eliza Natanticu a povestit  că-și repeta că va fi bine, iar soțul ei a fost tot timpul alături de ea și s-au rugat pentru sănătatea ei.

„Stătea Cosmin noaptea lângă mine și citea din Acatistul Sf. Nectarie, plângea acolo la capul meu. După ce m-am vindecat, mi-am reevaluat toată viața și mi-am spus că vreau să-mi urmez visul, adică muzica”, a mai spus vedeta.

 

Eliza și Cosmin Natanticu, la un pas de despărțire din cauza unui show TV

 

Eliza și Cosmin Natanticu sunt unul dintre cele mai puternice echipe din show-ul Asia Express. Cei doi sunt foarte ambițioși și își doresc mult să ajungă pe primul loc în competiție. Eliza a mers în emisiunea Xtra Night Show unde a vorbit despre relația cu Cosmin Natanticu și cumpăna prin care au trecut în urmă cu mai mult. 


Cosmin Natanticu a participat în emisiunea Ferma de la Pro TV, acolo unde a petrecut mai multe luni departe de iubita lui, Eliza. Vedeta spune că actorul s-a întors foarte schimat după acea experiență și au fost la un pas de despărțire. 

”Te marchează foarte tare toate experiențele, te schimbă. S-a întors și nu mai era cum era, când a intrat în cameră îl vedeam. Era să ne despărțim, am avut certuri, dar vă dați seama că nu există cuplu perfect. Trebuie să lași de la tine, trebuie să vrei, să lași de la tine ca lucrurile să funcționeze”, a spus Eliza Natanticu la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

 

Eliza Natanticu a declarat că situația dificilă din relația lor a durat o lună de zile, timp în care ea a vrut să pună capăt. Artista consideră că în prezent relația lor este foarte bine sudată, chiar dacă în timpul competiției au mai avut și discuții în contradictoriu, Eliza spune că în orice relație există și momente mai tensionate. 


”A durat cam o lună momentul de cumpănă. Când am zis că vreau să plec din relație s-a întâmplat ceva, Dumnezeu a trimis un înger și i-a dat 2-3 palme lui Cosmin că uite o pierzi pe domnișoara asta”, a mai spus ea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Sanatate


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel