Elicopterul în care se afla Kobe Bryant s-a prăbușit după o eroare de pilotaj

Data publicării:
Prăbușirea elicopterului în care se afla Kobe Bryant a fost cauzată de o eroare de pilotaj , sursa pixabay/ autor Free-Photos
Descriere foto: Prăbușirea elicopterului în care se afla Kobe Bryant a fost cauzată de o eroare de pilotaj , sursa pixabay/ autor Free-Photos

O eroare de pilotaj a cauzat prăbușirea elicopterului în care se aflau Kobe Bryant, fiica sa în vârstă de 13 ani și alți șase pasageri.

Anchetatorii îl găsesc vinovat pe pilotul elicopterului pentru accidentul aviatic în care Kobe Bryant, fiica sa de 13 ani, Gianna, dar și alți șase pasageri și-au pierdut viața. Pilotul elicopterului ar fi greșit zburând prin ceață și nori groși, ceea ce l-a făcut să se dezorienteze înainte de prăbușire, scrie The Guardian.

În timpul unei audieri, membrii Comitetului Național pentru Siguranță în Transporturi au susținut că pilotul Ara Zobayan a încălcat standardele federale care îi cereau să poată vedea unde se îndreaptă.

Pilotul a fost dezorientat spațial în norii groși, a spus președintele NTSB. Cu un minut înainte de accidentul aviatic, pilotul raporta însă că vizibilitatea este bună. 

Amintim că Kobe Bryant, fiica sa Gianna și alți șase pasageri care zburau pe 26 ianuarie 2020 din Orange la un turneu de baschet pentru tineret din Ventura, au murit când elicopterul s-a prăbușit în Valea San Fernando, potrivit DC NEWS.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel