Elicopter american aterizat în zona Charles de Gaulle; trafic restricţionat în continuare în zonă

Data publicării:
Facebook/ Valentina Preda
Descriere foto: Facebook/ Valentina Preda

Traficul este restricţionat complet joi între Piaţa Charles de Gaulle şi Statuia Aviatorilor şi parţial pe Calea Dorobanţilor, iar spre Arcul de Triumf se circulă pe un singur sens, după ce un elicopter care participa la un zbor de antrenament pentru Ziua Aviaţiei a aterizat în sensul giratoriu.

Locul incidentului a fost încercuit de forţele de ordine.

La faţa locului se află reprezentanţi ai Poliţiei Rutiere, Jandarmeriei, echipaje SMURD, cadre ale Ministerului Apărării Naţionale, precum şi o autospecială a Poliţiei - Laborator Criminalistic.

În urma aterizării forţate a elicopterului au fost avariate două maşini şi doi stâlpi de iluminat, potrivit reprezentanţilor Brigăzii Rutiere.

Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucureşti a anunţat că urmăreşte îndeaproape incidentul în care a fost implicat elicopterul american aterizat de urgenţă.

"Ambasada SUA este conştientă de incident şi urmărim îndeaproape evoluţiile. Înţelegem că nu au existat răniţi. Lucrăm alături de partenerii noştri români pentru a rezolva situaţia şi vom furniza informaţii actualizate pe măsură ce vor deveni disponibile", este mesajul transmis de misiunea diplomatică, potrivit Agerpres.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel