Elena Merișoreanu o dă în judecată pe Saveta Bogdan. Ce a scos-o din sărite: ”Pentru treaba asta rezolvă instanța”

Data publicării:
Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan, colaj, sursa foto Facebook
Descriere foto: Elena Merișoreanu și Saveta Bogdan, colaj, sursa foto Facebook

Elena Merișoreanu o dă în judecată pe Saveta Bogdan, după ce aceasta a făcut o dezvăluire șocantă.

De câteva zile, în lumea muzicii populare a luat amploare un mare scandal. Deși totul a început de la Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu, acum războiul se dă între Saveta Bogdan și Elena Merișoreanu.

Invitată într-o emisiune TV Saveta Bogdan a afirmat despre colega sa de breaslă că se dă ceea ce nu e, iar ea nu are o căsnicie lungă precum spune, ci e divorțată. Elena Merișoreanu susține că nimic din ce a spus colega ei nu este adevărat, motiv pentru care a decis să o dea în judecată.

”Suntem în postul mare, dacă eu am divorțat vreodată... Niciodată n-am divorțat. Pentru treaba rezolvă instanța. Eu vin cu dovezi și cu actele de căsătorie că eu n-am fost divorțată niciodată. Toate lucrurile astea le voi rezolva în instanță”, a spus Elena Merișoreanu într-o emisiune TV.

Scandalul între cele două artiste a izbucnit după ce Saveta Bogdan a încercat să intervină în războiul dintre Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu. Saveta Bogdan a declarat că lucrurile stau exact cum a spus Maria Dragomiroiu, iar pentru acest fapt Elena Merișoreanu a atacat-o dur spunând că a dansat la bară într-o emisiune TV.

”Foarte dezamăgită sunt de comportamentul ei și răutatea pe care a avut-o în ea. Ea a ieșit să spună la o emisiune de succes că vai ea e așa, e așa...Eu nu sunt Saveta Bogdan că eu n-am dansat la bară. Eu mi-am făcut meseria cu cinste.”, a spus Elena Merișoreanu la Antena Stars.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel