Elena Udrea nu și-a cunoscut soacra. Motivul pentru care cele două femei nu s-au întâlnit niciodată: „Sunt și eu curioasă cum e să fii noră”

Data publicării:
Elena Udrea și Adrian Alexandrov, Foto Facebook
Descriere foto: Elena Udrea și Adrian Alexandrov, Foto Facebook

Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează un cuplu de peste 5 ani. Cei doi au împreună o fetiță, în vărstă de 2 ani, Eva Maria, care nu și-a cunoscut bunica din partea tatălui. 

În septembrie 2018, aflată în Costa Rica, Elena Udrea aducea pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Nașterea a avut loc în toiul nopții, cu o lună mai devreme decât era așteptată, astfel că fostul ministru nu a avut parte de asistență medicală. 


La scurt timp după ce a născut, Elena Udrea a fost arestată în Costa Rica și eliberată în luna decembrie. La câteva luni, fostul politician a revenit în țară, lângă familie. Deși a avut-o mereu aproape pe mama sa, care este extrem de implicată în creșterea nepoatei sale, Elena Udrea nu a avut ocazia să își cunoasca soacra. 

 

'Nu mă cunosc cu soacra mea. Așa au fost lucrurile, ea locuiește în Italia, eu doi ani am fost plecată. Când a venit ea în țară, eu nu eram aici. Acum când m-am întors, nu a apucat să vină. Deci, nu o cunosc. Doar ce am văzut-o pe telefon când vorbește cu Adrian. Cred că este o femeie minunată, pentru că a crescut foarte frumos un băiat. Este mamă de doi băieți, foarte reușiți amândoi. Aștept să ne cunoaștem.

Mă întreb invers, cum o fi să fii soacra Elenei Udrea? Mă gândesc că nu este foarte ușor! Sunt sigură că va fi ok. Eu nu am avut niciodată soacră. Mama lui Dorin Cocoș (n.red. fostul soț al Elenei Udrea) era moartă când ne-am cunoscut, deci eu nu am avut ocazia să-mi cunosc o soacră. Sunt și eu curioasă cum e să fii noră', a povestit Elena Udrea de curând la '40 de întrebări cu Denise Rifai'.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel