Elena Udrea, mesaj neașteptat din închisoare pentru Delia Matache. Ce i-a transmis fosta parlamentară: „Cred că ar fi o mamă minunată și fericită!”

Data publicării:
Sursa foto: Elena Udrea și Delia Matache, instagram/ colaj foto
Descriere foto: Sursa foto: Elena Udrea și Delia Matache, instagram/ colaj foto

Elena Udrea a transmis un mesaj din spatele gratiilor pentru Delia Matache, după ce artista a spus că nu își dorește copii. 

Delia a stârnit un val de reacții negative pe rețelele de socializare, după ce a declarat faptul că nu vrea copii, dar a și enumerat mai multe motive, pentru care nu-și dorește să devină mamă. Ulterior, extrem de multe persoane publice, dar și oameni obișnuiți și-au dat cu părerea la această decizie. Printre aceștia se numără și Elena Udrea, care a ținut să transmită un mesa chiar din spatele gratiilor. 

Elena Udrea, mesaj neașteptat din închisoare pentru Delia Matache

„Un comentariu la subiectul de a face sau nu copii din perspectiva experienței mele personale. Dintotdeauna din adolescență sau chiar mai devreme eu am susținut cu argumente multe că nu vreau copii și m-am dedicat carierei și timpul a trecut. Apoi, mai mult pentru că astrele s-au așezat așa, nu pentru că eram eu convinsă, la 44 de ani a pășit în viața mea, Eva-Maria.

Viața mea a fost fabuloasă, împlinită, realizată, spectaculoasă, specială până sa apara fetita mea. Dar acum, cu ea pot doar sa spun ca e infinit mai mult. De fapt, cred ca nici nu ar trebui comparate trăirile si viata unei femei înainte si dupa ce are un copil pentru ca sunt din alt registru, este altceva. Si eu credeam ca nu sunt făcută sa fiu mama ca majoritatea femeilor inainte sa devină.

Acum, insa stiu ca mama nu este despre abilitatea de a pune pempersi, sau despre a a alege cea mai buna gradinita pentru copil. Mama este despre iubire, toata iubirea de care sunt in stare sa o dau si sa o primesc. Asa ca Delia are timp pentru a fi mama si cred ca ar fi o mama minunata si fericita, mai ales ca este preferata fetitei mele care ii fredonează toata ziua cântecele prin casa”, a scris fosta parlamentară pe pagina personală de Facebook.

Delia, mesaj pentru cei care au sărit în apărarea ei

Deși mulți au judecat-o, au fost și persoane care au sărit în aprararea artistei. Delia a ținut să transmită un mesaj pentru cei care au fost alături de ea în această situație controversată în care se află. 

''Vă mulțumesc foarte mult pentru mesajele de susținere, pentru videoclipurile pe care le-ați făcut, dar nu e nevoie să mă apere nimeni. Nu am nevoie să fiu apărată. Într-o lume normală la cap nu am nevoie să fiu apărată, dacă vreau sau nu să mănânc ceva, să mă îmbrac cumva. Nu puteți să-mi luați apărarea că am răspuns unor întrebări pe un live, nu suntem acolo, nu, mă sperie. Nu am nevoie să fiu apărată pentru că am răspuns unor întrebări.'', a mărturisit Delia Matache pe rețelele de socializare.

Delia Matache a dezvăluit de ce nu vrea să aibă copii

De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi. Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a transmis vedeta pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel