Elena Udrea, mesaj emoționant pentru fiica ei. Cea mică a împlinit 3 ani: „Te iubesc cel mai mult pe lume” / FOTO

Data publicării:
Elena Udrea, Adrian Alexandrov și fiica lor , foto Facebook
Descriere foto: Elena Udrea, Adrian Alexandrov și fiica lor , foto Facebook

Elena Udrea, motiv de mare sărbătoare. Fiica ei a împlinit trei anișori. 

Elena Udrea a sărbătorit-o ieri, 20 septembrie, pe fiica sa care a împlinit vârsta de trei ani. 


În septembrie 2018, aflată în Costa Rica, Elena Udrea aducea pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Nașterea a avut loc în toiul nopții, cu o lună mai devreme decât era așteptată, astfel că fostul ministru nu a avut parte de asistență medicală. 


Chiar dacă primele luni din viața fetiței ei, Elena Udrea le-a petrecut în arest, momentele care au venit după eliberare i-au readus blondinei fericirea și speranța. Elena Udrea a fost arestată în Costa Rica imediar după ce a născut și eliberată în luna decembrie. 


Fetița ei, împlinește astăzi trei ani și este mai fericită ca niciodată atunci când o vede cum crește. Elena Udrea a postat pe pagina de Facebook mai multe fotografii în care alături de mama, fiica și soțul ei, într-o vacanță la Disneyland. 


„La mulți ani, fetița mea minunată! 


Își urez să fii sănătoasă, să fii fericită în fiecare zi, să îi ai pe mami, pe tati, pe buni și pe toți cei care te iubesc alături mereu și să poți să faci în viață orice îți vei dori!


Îi mulțumesc lui Dumnezeu și Măicuței Sfinte în fiecare clipă pentru că ești în viața mea!


Să nu uiți că mama te iubește mereu, cel mai mult pe lume”, a scris Elena Udrea pe Facebook. 

 


Elena Udrea și Adrian Alexandrov formează un cuplu de peste 5 ani. Vedeta nu și-a cunoscut deloc soacra până acum. 


„Nu mă cunosc cu soacra mea. Așa au fost lucrurile, ea locuiește în Italia, eu doi ani am fost plecată. Când a venit ea în țară, eu nu eram aici. Acum când m-am întors, nu a apucat să vină. Deci, nu o cunosc. Doar ce am văzut-o pe telefon când vorbește cu Adrian. Cred că este o femeie minunată, pentru că a crescut foarte frumos un băiat. Este mamă de doi băieți, foarte reușiți amândoi. Aștept să ne cunoaștem.


Mă întreb invers, cum o fi să fii soacra Elenei Udrea? Mă gândesc că nu este foarte ușor! Sunt sigură că va fi ok. Eu nu am avut niciodată soacră. Mama lui Dorin Cocoș (n.red. fostul soț al Elenei Udrea) era moartă când ne-am cunoscut, deci eu nu am avut ocazia să-mi cunosc o soacră. Sunt și eu curioasă cum e să fii noră”, a povestit Elena Udrea de curând la '40 de întrebări cu Denise Rifai'.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel