Elena Udrea, după condamnarea la închisoare: "O blestem pe judecătoare"

Data publicării:
Elena Udrea, sursa facebook
Descriere foto: Elena Udrea, sursa facebook

Elena Udrea a blestemat-o pe judecătoare după ce i-a dat sentința. 

Elena Udrea s-a arătat revoltată în direct la Antena 3 de decizia judecătoarei de a o condamna pentru mai multe fapte. 

”Era suficient să mă condamne pe o singură acuzație. De ce trebuia să mă condamne pe toate? Această femeie (.n.r. se referă la judecător) a ținut să mă condamne chiar și pe cele mai absurde acuzații din acest dosar. Nu pot să cred că are ceva personal pe mine. O blestem să simtă copiii ei ce simte copilul meu”, a declarat Elena Udrea în direct la Antena 3.  

”Am omorât pe cineva? Cum să dai opt ani pentru așa ceva? (...) E o aberație ce s-a întâmplat astăzi”, a încheiat Elena Udrea. 

De ce a fost acuzată Elena Udrea

Procurorii DNA au cerut cel puțin 12 ani de închisoare pentru Elena Udrea. Astfel, ei cer o pedeapsă îndreptate spre maximum. Cu privire la Ioana Băsescu, procurorii cer, de asemenea, o pedeapsă înclinată spre maximum, care ar putea ajunge la 15 ani de închisoare. 

Pedepsele sunt cerute în dosarul cu privire la finanțarea campaniei electorale din 2009. Elena Udrea este acuzată de spălare de bani și instigare la luare de mită în acest dosar. Ioana Băsescu este acuzată de instigare la delapidare și instigare la spălarea banilor. 

În dosar mai sunt judecaţi Gheorghe Nastasia, fost secretar general al Ministerului Dezvoltării, Victor Tarhon, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea, Ioan Silviu Wagner, la data faptei director general al companiei Oil Terminal și Dan Andronic pentru mărturie mincinoasă şi favorizarea făptuitorului.

În acest dosar, unul dintre inculpați, un om de afaceri, a semnat un acord de recunoaștere, în 2018, potrivit DC NEWS.

 

 

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Stiri


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel