Elena Merișorenu se operează de urgență. Artista a primit o veste cumplită de la medic

Data publicării:
Elena Merișoreanu, sursa facebook
Descriere foto: Elena Merișoreanu, sursa facebook

Elena Merișoreanu se confruntă cu probleme mari de sănătate. Artista va fi supusă de urgență unei intervenții chirurgicale.

Elena Merișoreanu este urărită de probleme în ultima perioadă. După scandalul cu Maria Dragomiroiu , acum îndrăgita interpretă de muzică populară se confruntă cu grave probleme de sănătate. Potrivit acesteia, în urma unei vizite la medic a depistat că are foarte multe pietre la fiere, motiv pentru care va ajunge în curând pe masa de operație.

„Am fost astăzi, la spital, și mi-am făcut o radiografie, nu mă simțeam prea bine în ultima vreme. Medicul mi-a găsit pietre la fiere și trebuie să mă operez urgent. Mi-a spus doctorul că am o găleată de pietre la fiere”, a mărturisit artista, pentru impact.ro

Artista a mai trecut printr-o operație la picior, anul trecut, după ce medicii Spitalului Clinic de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor”, din Capitală, au diagnosticat-o cu artroză.

„Nu am participat la nicio emisiune, pentru că nu mi-am terminat recuperarea cu piciorul. Așa că mai stau o săptămână și când vin fac flotări și toate nebuniile. Operația nu a fost grea și am ajuns pe mâna unui medic care merită întreaga apreciere. Am făcut recuperarea, am venit acasă. Nu am simțit că am stat trei luni în casă, pentru că lucrez la un CD”, a mărturisit artista la acea vreme pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel