Elena Merișoreanu va fi străbunică de băiat. Motivul pentru care nepoata ei a ascunsă sarcina: "Nu mă așteptam așa să nu ne spună ea nimic”

Data actualizării: | Data publicării:
Elena Merișoreanu, captură video YouTube
Descriere foto: Elena Merișoreanu, captură video YouTube

Elena Merișoreanu a aflat recent că va fi străbunică de băiat. Beatrice, nepoata ei, a ascuns sarcina până în momentul în care a aflat sexul bebelușului. 

Elena Merișoreanu este în culmea fericirii după ce a aflat că nepoata ei este însărcinată. Tânăra a  ținut  ascunsă sarcina până în momentul în care a aflat sexul bebelușului. Mai mult, cele două au fost împreună în Anglia, chiar la început l sarcinii, însă nepoata a păstrat cu sfințenie secretul.


"Este băiat! Când am aflat vestea, vreau să îți spun că am fost tare bucuroasă, dar șocată pentru că ea a mers cu mine în Anglia, de Ziua României și nu mi-a spus că este gravidă.

Nu mi-a zis nimic nimic, doar la aeroport, când am luat valiza de pe bandă, mi-a zis: Mamaie eu nu pot să ridic că mă doare spatele.
Dar ea era gravidă, da nu mi-a spus. Nu a spus la nimeni nimic! Acolo eu am văzut-o că seara după ce am mâncat a vomitat, dar mi-a spus că a mâncat cu poftă și i-a venit rău.

Când colo, ea de fapt avea grețuri. Dimineața am văzut că a stat mult la baie, dar nu m-am gândit o clipă că este însărcinată", a declarat Elena Merișoreanu pentru Wowbiz.

Motivul pentru care nepoata ei i-a ascuns că este însărcinată

"A vrut să fie surpriză și nu ne-a spus până când a aflat ce sex are copilul. A fost o bucurie mare la noi în familie. Atunci când îi vezi mici te rogi să îi vezi mari, să îi vezi la școală, la facultate, la serviciu.

Dar nu mă așteptam așa să nu ne spună ea nimic. Acum sunt extrem de fericiți și ea și viitorul său soț că încă nu s-au cununat cred că luna viitoare se cunună la Starea Civilă", a mai dezvăluit artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel