Elena Merișoreanu va ajunge din nou pe masa de operație. Cu ce problemă de sănătate se confruntă artista: "Am făcut toate analizele"

Data publicării:
Elena Merișoreanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Elena Merișoreanu, sursa foto Facebook

Elena Merișoreanu nu scapă de problemele de sănătate. Artista va ajunge din nou pe masa de operație.

Elena Merișoreanu a îngrijorat pe toată lumea după ce a anunțat că trebuie să se opereze. Se pare că artista se confruntă cu o problemă de sănătate pe care nu o poate rezolva cu ajutorul medicamentelor, iar singura soluție este intervenția chirurgicală. Mai exact, este vorba despre problema la picior, cu care artista se confruntă de mai multă vreme.

Interpreta de muzică populară a declarat că se confruntă cu această problemă de mai mult timp, însă nu a avut timp să facă operația, deoarece a fost implicată în mai mult proiecte, care i-au acaparat tot timpul. Totodată, Elena Merișoreanu a precizat că are grijă ca problema să nu se înrăutășească și mai mult, astfel că face gimnastică aproape zilnic.

"Cartilajul nu se mai reface. Nu ma simt chiar așa de rau, am mai făcut puțin tratament, dar motivul e altul pentru care nu m-am operat. Am de lucru acum, nu ma mai gândesc la picior. Nu o iau ca pe un sacrificiu ci ca pe o plăcere. Medicii au zis ca nu e problema daca aman operația. Stau bine momentan. Am făcut și toate analizele, au ieșit bune.", a declarat Elena Merișoreanu la Antena Stars.

 

Elena Merișoreanu, despre problemele cu care se confruntă în urma infectării cu SARS-COV2

 

Elena Merișoreanu a declarat că a rămas cu stări de oboseală, în urma infectăruu cu COVID-19. Totodată, artista a mărturisit că va fi mult mai precaută când va trebui să meargă la cântări, deoarece este foarte important să avem grijă de sănătatea noastră și să ne protejăm.

,,Acum, ce-i drept, cam obosesc, dar trebuie să fim atenți că asta e o boală după care nu cred eu că nu rămânem cu ceva. Pentru cei tineri e mai ușor, dar eu la vârsta mea trebuie să am foarte mare grijă, sunt foarte selectivă și la televiziuni, la spectacole nu mai vorbesc. Am avut Revelioane, am refuzat, a trebuit să plec în Australia, am contramandat tot, trebuia să merg, că am un fin acolo care face 3 ani și tot îmi trimit bilete să mă duc să îi tai moțul, dar nu m-am dus de frică, până acum au fost și ei într-o carantină totală, dar acum le-a dat drumul”, a mai spus Elena Merișoreanu pentru click.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel