Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu, scandal de proporții, chiar de Paște. Ce se întâmplă între cele două artiste: "O lumânare pentru cei care mi-au terfelit numele"

Data publicării:
Elena Merișoreanu, Maria Dragomiroiu, Colaj Foto Facebook
Descriere foto: Elena Merișoreanu, Maria Dragomiroiu, Colaj Foto Facebook

Elena Merișoreanu și Maria Dragomiroiu nu vor să facă pace nici de Sărbătorile Pascale. Conflictul dintre cele două artiste continuă. 

Maria Dragomiroiu a declanșat un adevărat conflict, după ce și-a manifestat public nemulțumirea privind pensia ei mică, de doar 1.200 de lei. Elena Merișoreanu i-a batras atenția fostei prietene, reamintindu-i că mai are și alte venituri, lucru care a declanșat un adevărat război.

În prag de sărbători, se pare că  Elena Merișoreanu nu are de gând să o ierte pe Maria Dragomiroiu, pe care a numit-o ”răutăcioasă și mincinoasă”.

Elena Merișoreanu a declarat că nu vede rostul unei urări de Paște către colega de breaslă, chiar dacă ar fi creștinește să facă acest lucru.

„Nu o să îi dau Mariei niciun mesaj de Paște. Îi doresc doar să îi dea ei Dumnezeu toate gândurile pe care le are despre mine, nimic mai mult. Plus că o să meargă o rudă, după Paște, la Athos, și o să aprindă câte o lumânare persoanelor care mi-au terfelit numele”, a declarat Elena Merișoreanu pentru impact.ro

Îndrăgita artistă de muzică populară a mărturisit că sărbătorile le va petrece alături de familie.

„Suntem la Vâlcea, acum, de unde este soțul meu, după care o să mergem în Ardeal. Sunt foarte frumoase Sărbătorile, mai ales că avem toată familia lângă noi, am fetele, am ginerii, am cei patru nepoți, ce poate fi mai frumos de atât! O să gătesc de toate, îmi place asta, când văd liniște și armonie. O să fac drob, totodată, la noi, în Ardeal, se mai fac tocană de miel și sarmale, așa îmi place mie să fie sarmale de Paște. Plus că o să mai fac și pască, iar cozonac avem cumpărat”, a mai spus Elena Merișoreanu pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel