Elena Merișoreanu refuză să se opereze la picior. Care este motivul pentru care a luat această decizie, deși intervenția este urgentă

Data publicării:
Elena Merișoreanu, sursa facebook
Descriere foto: Elena Merișoreanu, sursa facebook

Problemele de sănătate nu-i dau pace Elenei Merișoreanu. Artista urmează să fie operată la picior, de urgență, însă aceasta a amânat acest moment.

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară din România. Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și plină de viață, artista nu a fost ocolită de probleme. În urmă cu un an, Elena Merișoreanu a fost operată de urgență la picior din cauza  artrozei. Acum, artista va ajunge din nou pe masa de operație la celălalt membru.

Deși, potrivit medicilor, intervenția este una urgentă, Elena Merișoreanu a amânat procedura, deoarece așteaptă să se vaccineze împotriva virusului care a împânzit o lume întreagă.

„Doctorii tot îmi spun să mă operez pentru că s-a cam degradat piciorul meu și mă cam deranjează. Cred că luna viitoare în mod sigur mă voi opera. Ieri mi-am făcut și eu vaccinul ăla că trebuie să mă feresc. Făcându-mi vaccinul mă simt bine și aștept să-l fac și pe al doilea. Mă simt în siguranță”, a spus Elena Merișoreanu la Antena Stars.

Artista a mărturisit că intervenția la picior nu va fi una grea, însă recuperarea va dura mai mult și va putea  să calce pe piciorul respectiv doar cu ajutorul cadrului sau a cârjelor.

„Pe noi publicul ne-a creat și trebuie să vă fim recunoscutori. Ducem lipsa publicului, dar ne conformăm condițiilor de acum. Nu avem ce face, sperăm că după Paște va da drumul la cântări. Asta nu depinde de noi. Dacă mă operez, 3 luni de zile sunt în recuperare. Nu îmi e frică, deoarece am fost operată și la stângul. Operația nu e grea, dar e mai grea recuperea. Nu poți să pui piciorul jos decât cu cadrul, cu cârje, dar trece timpul foarte repede”, a mai spus artista.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel