Elena Merișoreanu, primele declarații după ce a fost externată din spital: Eu am avut noroc cu vaccinul, la vârsta mea, cu ce probleme de sănătate am...

Data actualizării: | Data publicării:
Elena Merișoreanu, sursa facebook
Descriere foto: Elena Merișoreanu, sursa facebook

Elena Merișoreanu a fost externată din spital duminică. Artista a fost infectată cu virusul SARS-Cov 2 și a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Cântăreața de muzică populară a stat nouă zile în spitalul Matei Balș din Capitală. 


Elena Merișoreanu spune că se simte mult mai bine și că este impresionată de modul în care a fost tratată de cadrele medicale din spital. Mai mult, artista afirmă că este de părere că a avut norocul să fie vaccinată, astfel că nu a făcut o formă a bolii foarte gravă. 


”Sunt acasă, mi-am făcut plimbarea prin curte.Ce bine e acasă. În spital erau prea mulți bolnavi, erau foarte mulți tineri bolnavi, cu vaccinul făcut. Eu am avut noroc cu vaccinul, la vârsta mea, cu ce probleme de sănătate am, puteam să nu mai fiu. Îngrijirea celor din spital m-a lăsat fără cuvinte, de la femeia de serviciu până la doctori, asistente. Au răni de la măști, iar pe doamna doctor nu am mai recunoscut-o, când la externare și-a dat masca jos.Oamenii aceștia chiar muncesc”, a declarat Elena Merișoreanu, potrivit Impact.ro

Nouă zile a stat în spital

Artista a vorbit despre cum i-a afectat organismul infecția Covid și cum a reușit să se recupereze. Acum investigațiile medicale arată că starea ei de sănătate este una bună.

” Voiam să ies încă de sâmbătă, dar nu a fost medicul de gardă. Am stat nouă zile, trebuia 14, dar mi-a ieșit CT –ul bine la plămâni.

Mi-a afectat un plămân opt la sută, dar am ieșit cu zero. Azi dimineața am avut saturația 99, ceea ce a fost foarte bine. Pot spune că m-am odihnit în spital, atâta am dormit. Aseară a venit o prietenă, o farmacistă, și mi-a zis că parcă vin de la cosmetică, așa de bine arăt. Păi normal, la cât am dormit”, a mai spus vedeta, conform sursei citate.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel