Elena Merișoreanu, o bunică model. Cum își investește pensia pentru nepoții săi: ”I-am luat apartament pe Calea Victoriei”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Facebook

Elena Merișoreanu a dezvăluit cum își investește banii pentru nepoții săi.

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică populară. Artista este foarte implicată în creșterea nepoților săi. Aceasta a povestit cum îi răsfață, dar și ce cadou i-a luat unuia dintre nepoți. 

Elena Merișoreanu, o bunică generoasă

„Pentru ce muncesc? Să le dau și lor, deși celui mare i-am luat apartament pe Calea Victoriei. Are un serviciu la o firmă americană, la Microsoft, așa că își câștigă ei pâine. Dar tot mai zice: `mamaie, așa ceva…`

Da, lucrează și ea, dar niciodată nu e suficient având în vedere că dau 5.000 de lei pe o pereche de adidași. Că i-am și zis: `mai dăi dracului, ce dai atâta pe ei? Păi se poate?!`. Eu mă cert cu ei și nu-mi mai spune. Dar, eu mă uit pe ăla când îi aduce. Când văd cât dau pe ei, înnebunesc. Dar îi ajut, de ce să nu recunosc.”, a declarat Elena Merișoreanu pentru fanatik.ro

Ce pensie are Elena Merișoreanu

Îndrăgita interpretă de muzică populară a recunoscut că nu se plânge de pensia pe care o are. 

”Eu am pensie după cât am plătit. Pensia nu e nici mare, dar nici mică. Nu mă pot plânge. Ca sumă nu vreau să spun, dar este o pensie omenească. Pot să-mi achid gazele (n.r. râde). Am patru centrale.„, a spus artista.

Întrebată de un reporter dacă are pensia mai mare de 3.000 de lei, artista a răspuns:

„Da, dar nu vreau să… sunt foarte mulți care nu iau banii aceștia. Eu când mă duc la biserică, mă uit la ei când împart, că vin cu doamne sau domni îmbrăcați bine, cu haine pe care le-au avut din tinerețe. Și spun că au pensie de 1.200 de lei. Și se bucură la un pachet pe care i-l dai. Întotdeauna m-am gândit la cei amărâți și am ajutat cât am putut eu. Mergem înainte cu ajutorul bunului Dumnezeu.„, a mai spus Elena Merișoreanu penru sursa citată mai sus. 

Elena Merișoreanu, intervenții estetice, la 74 de ani

Elena Merișoreanu, în vârstă de 74 de ani, și-a șters câțiva ani de pe chip, cu ajutorul intervențiilor estetice. Artista a apelat la medicii esteticieni pentru o procedură de lifting facial minim invazivă, nedureroasă și care nu implică proceduri chirurgicale. „Întinerirea” se relizează prin plantarea unor fire resorbabile la nivelul feței, menite să redea conturul și fermitatea chipului. 


"A fost extraordinar, nu se vede, e ceva superb. Se fac altele la 20 de ani și să nu mă fac eu, trecută de 70 de ani. Nu am avut dureri, au o cremă anestezică, nu m-a durut deloc. Vreau să spun că eu nu știu ce e aia frică, simți doar o înțepătură, dar știi cum e, suferă baba la frumusețe.
A fost foarte bine, mi-a plăcut", a spus Elena Merișoreanu, pentru Spynews.ro

Ce alte proceduri și-a mai făcut vedeta


Artista spune că pe lângă liftingul facial, ea a optat și pentru diminuarea rudurilor de pe frunte, dar și pentru ridicarea colțurilor gurii. 


"Firele alea ridică partea de la gușă, eu operații estetice nu fac, botox în buze în niciun caz că sunt buzată din naștere. Mi-am făcut la colțurile gurii, mi-am făcut la frunte și acesta cu firele", a mai spus artista.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel