Elena Merișoreanu, noi detalii despre starea ei de sănătate, după ce a fost operată de urgență. Artista a povestit chinul prin care a trecut

Elena Merișoreanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Elena Merișoreanu, sursa foto Facebook

Elena Merișoreanu a dezvăluit care este starea ei de sănătate, după ce a ajuns de urgență pe masa de operație. Artista s-a confruntat cu dureri cumplite din cauza pietrelor la fiere.

Elena Merișoreanu a trecut prin momente cumplite, după ce a ajuns de urgență pe masa de operație. Interpreta de muzică populară a fost la un pas de moarte, după ce a avut niște pietre la fiere, care erau pe punctul de a izbucni în ea. Recent, artista  a povestit că și-a dat seama că e ceva în neregulă, după ce a acuzat dureri insuportabile la nivelul stomacului. Probleme venea, însă, de la niște pietre pe care aceasta le avea la fiere. După ce într-o seară a văzut că nu mai poate să mănânce nici măcar lapte cu cereale, Elena Merișoreanu și-a dat seama că ceva nu este în regulă, motiv pentru care a mers de urgență la medic, acolo unde i s-a pus și diagnosticul. Ulterior, aceasta a ajuns de urgență pe masa de operație.

 

„Mi-a zis doctorul că mi-a scos pietre (n.r. de la fiere) să fac o fundație la casă. Aproape de un an mă tratează doctorii de stomac, pentru că aveam niște dureri insuportabile. Nu am mai vrut să spun de stomac... De un an de zile aproape eu iau tot felul, dar nu-mi trece/ Acum vreo 10 zile parcă mă apucase foamea și nu prea vreau să mai mănânc după 18:00, așa că am zis să mănânc niște cereale cu lapte.

Am dat și mațele afară din mine. A doua zi nu am mai stat, m-am dus la o doamnă doctor și i-am zis că nu mai pot. Mi-a spus că în câteva ore trebuie să mă operez, că fierea e plină, că pocnește în mine și nu mă mai pot salva”, a spus Elena Merișoreanu la Antena Stars.

 

Artista a povestit că durerile erau extrem de mari, motiv pentru care a crezut că are cancer. Din fericire lucrurile nu au stat așa. 

„M-am dus la spital, a văzut ecografia și mi-a zis că mă internează acum. Aveam dureri crunte. Mă durea în stomac, într-o parte. Am spus „precis că am un cancer, am ceva”. Mă gândeam la tot felul de prostii. Dimineață la 06:00 m-a pus pe masa de operație și anestezista mi-a zis că sunt veselă și am început să spun un banc, dar între timp m-au și operat. Aveam anestezie generală. Am început să zic bancul și după am adormit. Cred că a durat vreo oră”, a adăugat ea pentru sursa citată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 21 iun 2021, 17:54 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play