Elena Merișoreanu, noi declarații după ce a fost infectată cu COVID-19: „Eu nu-i mai cer lui Dumnezeu nimic, nici sănătate, nimic”

Data publicării:
Elena Merișoreanu, sursa facebook
Descriere foto: Elena Merișoreanu, sursa facebook

Elena Merișoreanu a trecut prin clipe grele după ce a ajuns de urgență la spital din cauza infecției cu Covid-19. Care este starea de sănătate a artistei după ce a fost externată?

Elena Merișoreanu s-a temut pentru viața ei după ce a fost confirmată cu COVID-19. Interpreta de muzică populară a stat internată la Institutul Matei Balș din Capitală timp de nouă zile, chiar dacă ar fi trebuit 14. Aceasta s-a vindecat rapid iar medicii i-au dat voie să plece acasă. 


Acum că s-a văzut înapoi în confortul propriei case spune că vrea să stea în izolare o perioadă de timp deoarece se teme pentru sănătatea ei. Vedeta spune că nu va participa o perioadă la evenimente și se va plimba doar în propria ei curte. 


"Eu nu-i mai cer lui Dumnezeu nimic, nici sănătate, nimic. Momentan stau liniștită, nu mă mai duc la concerte. După boala asta trebuie sa fiu foarte atenta. In primul rand afectează plămânii. Iau tratament acasă, ma plimb prin curte. Încerc sa stau puțin izolata. Trebuie sa fim optimiști", a spus Elena Merișoreanu la Antena Stars


Elena Merișoreanu este de părere că a fost norocoasă deoarece s-a infectat după ce a fost vaccinată. Interpreta de muzică populară este de părere că a scăpat ușor datorită vaccinului. Vedeta își amintește cu tristețe de tinerii internați în spitale și de cadrele medicale care muncesc din greu pentru sănătatea pacienților. 


„În spital erau prea mulți bolnavi, erau foarte mulți tineri bolnavi, cu vaccinul făcut. Eu am avut noroc cu vaccinul, la vârsta mea, cu ce probleme de sănătate am, puteam să nu mai fiu. Îngrijirea celor din spital m-a lăsat fără cuvinte, de la femeia de serviciu până la doctori, asistente. Au răni de la măști, iar pe doamna doctor nu am mai recunoscut-o, când la externare și-a dat masca jos.Oamenii aceștia chiar muncesc”, a declarat artista, potrivit Impact.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel