Elena Merișoreanu, noi declarații despre starea de sănătate. Artista este internată în spital: „Mai stau o săptămână-două”

Data publicării:
Elena Merișoreanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Elena Merișoreanu, sursa foto Facebook

Elena Merișoreanu este internată în spital de câteva zile, după ce s-a infectat cu COVID-19. Artista spune că starea ei de sănătate este una bună și că se așteaptă să mai stea în spital o săptămână sau două. 

În urmă cu trei zile, Elena Merișoreanu a ajuns de urgență la Institutul Matei Balș din București, după ce s-a infectat cu COVID-19. Interpreta de muzică populară nu s-a simțit bine în ultimele zile, motiv pentru care a decis să solicite o amubulanță.

Artista este vaccinată cu ambele doze de vaccin iar starea ei este una bună în acest moment. 


"Ma simt destul de bine. Nu am avut nevoie de oxigen, nu am făcut febra, mi au făcut doar perfuzii cu tratament anti-Covid19. Situația e mult mai buna de când am venit. Eu deși am vaccinurile făcute, se pare că tot l am luat, însă dacă nu le aveam poate aveam o stare mai grava. Boala se ameliorează destul de repede. Acum a venit doamna doctor și mi au spus ca totul e spre bine. Deci cred ca mai stau o săptămână-două, nu știu.", a mărturisit Elena Merișoreanu la Antena Stars, potrivit Spynews. 

De unde a luat Elena Merișoreanu virusul


Artista a declarat că a conctractat virusul SARS-COV-2, după ce a mers la mai multe evenimente pentru a cânta. Elena Merișoreanu a precizat că atunci când ești artist, lumea vine să facă poze cu tine, să te îmbrățișeze, lucru care poate duce foarte ușor la infectarea cu virusul din China.

"E de unde am luat? De la filmări sau de la evenimente, că știți cum e… Toți să te pupe, să facă poze…”, a declarat Elena Merișoreanu pentru Fanatik.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel