Elena Merișoreanu, momente de panică, chiar de ziua ei. Artista a primit numai mesaje de condoleanțe: ”Toată lumea mă suna”

Data publicării:
Elena Merișoreanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Elena Merișoreanu, sursa foto Facebook

Elena Merișoreanu a împlinit frumoasa vârstă de 73 de ani. Artista a primit numai mesaje de condoleanțe, toată familia sa intrând în panică.

Sărbătoare mare în familia Elenei Merișoreanu. Artista a împlinit frumoasa vârstă de 73 de ani. Cu toate astea, vedeta a trecut de la extaz la agonie, după ce, în locul mesajelor frumoase, artista a primit mesaje de condoleanțe. 

Elena Merișoreanu a povestit în cadrul unei emisiuni că întreaga sa familie, prietenii, dar și fanii au fost speriați din cauza unui zvon apărut în mediul online. Mai concret, pe rețelele de socializare s-a spus că îndrăgita cântăreață de muzică populară ar fi murit din cauza infecției cu noul coronavirus.

Familia artistei s-a panicat când au primit tot felul de telefoane în care oamenii își arătau regretul față de artistă.

”Eu nu știu nimic (n. despre vestea morții sale), pe soț îl sunau să-i zică condoleanțe pentru soția moartă. Toată lumea mă suna, rudele, colegii, prietenii. Bărbatu-miu a zis: ”Păi am vorbit cu ea acum, când a murit?” Sora mea a făcut tensiune 26. E a doua oară când mă ”omoară” așa, acum vreo doi ani s-a mai întâmplat”, a spus Elena Merișoreanu în cadrul unei emisiuni TV.

 

Exceptând acestă situație, Elena Merișoreanu a mărturisit că a avut parte de o zi de naștere foarte frumoasă, mai ales că a primit și urări de bine de la apropiați.

”De la șase de azi dimineață primesc telefoane, nu-mi mai doresc nimic, la 75 de ani mi-a dat Dumnezeu de toate. Trecutul nu are viitor și vârsta e doar o cifră. Mă simt foarte tânără. Sunt înconjurată de nepoții mei tineri și de oameni frumoși”, a mai completat interpreta de muzică populară.

 

Cum se simte Elena Merișoreanu și soțul ei după ce au fost infectați cu COVID-19

 

Elena Merișoreanu s-a temut pentru viața ei după ce a fost confirmată cu COVID-19. Interpreta de muzică populară a stat internată la Institutul Matei Balș din Capitală timp de nouă zile, chiar dacă ar fi trebuit 14. Aceasta s-a vindecat rapid datorită faptului că își administrase schema de vaccin. Din nefericire, soțul artistei a contractat o formă mai gravă a virusului care a împânzit o lume întreagă.

Interpreta de muzică populară a ținut să le mulțumească cadrelor medicale pentru că datorită lor, ea și soțul ei s-au pus pe picioare și au ajuns cu bine înapoi acasă.

„Abia am ieșit din spital. Nici nu am cuvinte să mulțumesc colegilor cu care poate nu am vorbit ani de zile și care m-au sunat. Cei care nu au fost vaccinați au trecut prin faze foarte grele, eu având vaccinul am avut o formă mai ușoară. M-am dus la spital după ce am stat 6 zile acasă. Mă durea capul, amețeam, transpiram, mă durea în vârful capului. Trece o zi și vine să-mi spună fiica-mea că nu beau cafea.

Am văzut atunci că n-am gust și n-am miros. Am fost la Matei Balș, în fața mea mai erau 10 salvări. Toate scaunele de la camera de gardă erau ocupate. Nu e nimic de glumă, oameni buni. Aveam plămânii afectați 8%, soțul meu a avut 80%. Toți am fost vaccinați. Soțul nu era atunci când a făcut COVID-19. Norocul lui a fost că a stat la țară, a stat la terapie intensivă 3 săptămâni, dar acum e bine.

 

„Am plâns…”

 

Am devenit foarte puternică și nu mai simt frica de nimic. Să știi că Dumnezeu lucrează prin oameni. Când am văzut cum umblă cadrele medicale prin spital, cum au grijă de toată lumea, am plâns și m-am întrebat de ce sunt denigrați toți medicii și toți. Am primit multe telefoane de încurajare, alții m-au acuzat că am luat bani pentru reclamă.

Nu mi-a venit să cred. Oameni buni, nu aveți de ce să nu vă vaccinați. Azi nu mai eram aici dacă nu mă vaccinam. M-au pus pe perfuzii, m-au pus pe injecții, iar în cele din urmă am plecat sănătoasă că m-au pus oamenii pe picioare. Mulțumesc tuturor! Nu am luat niciun ban. E o rușine să spui așa ceva. Nu vă gândiți când vorbiți așa ceva?

Sănătatea nu se cumpără. Totul se plătește în viață, vorbiți! Am stat 3 ore până să-mi caute un pat. Am văzut atâta suferință…Eu la vârsta mea nu mai veneam de acolo (n.r. spital) dacă nu aveam vaccinul” a declarat Elena Merișoreanu în  emisiunea ‘La Măruță’ de pe  Pro TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel