Elena Merișoreanu, la un pas de moarte: "Medicul mi-a găsit 60 de pietre la fiere"

Data publicării:
Elena Merișoreanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Elena Merișoreanu, sursa foto Facebook

Elena Merișoreanu a fost la un pas de moarte, după ce medicul i-a găsit 60 de pietre la fiere. Artista a povestit clipele grele prin care a trecut.

Elena Merișoreanu a trecut prin momente cumplite, după ce a ajuns de urgență pe masa de operație. Interpreta de muzică populară a fost la un pas de moarte, după ce a avut niște pietre la fiere, care erau pe punctul de a izbucni în ea. Operația de îndepărtare a pietrelor a trebuit să aibă loc cât mai repede pentru că existau riscuri foarte mari pentru Elena Merișoreanu. 

Artista a mărturisit că medicul i-a găsit 60 de pietre la fiere și că risca să moară , dacă nu făcea intervenția la timp.

"Medicul spunea că 60 de pietre am avut la fiere, glumea și spunea că am pentru o fundație la casă.", a spus Elena Merișoreanu în emisiunea lui Cătălin Măruță, de pe PRO TV.

 

Elena Merișoreanu a crezut că are cancer

 

Artista a povestit că durerile erau extrem de mari, motiv pentru care a crezut că are cancer. Din fericire lucrurile nu au stat așa. 

„M-am dus la spital, a văzut ecografia și mi-a zis că mă internează acum. Aveam dureri crunte. Mă durea în stomac, într-o parte. Am spus „precis că am un cancer, am ceva”. Mă gândeam la tot felul de prostii. Dimineață la 06:00 m-a pus pe masa de operație și anestezista mi-a zis că sunt veselă și am început să spun un banc, dar între timp m-au și operat. Aveam anestezie generală. Am început să zic bancul și după am adormit. Cred că a durat vreo oră”, a povestit Elena Merișoreanu la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel