Elena Merișoreanu, îngenunchiată de durere, după ce Gabi Lunca a decedat: "Nu pot sa cred"

Data publicării:
Gabi Lunca și Elena Merișoreanu, sursa facebook
Descriere foto: Gabi Lunca și Elena Merișoreanu, sursa facebook

Elena Merișoreanu este profund afectată de decesele în rândul artiștilor. Interpreta de muzică populară a transmis și un mesaj dureros, după ce Gabi Lunca s-a stins din viață.

După moartea Corneliei Catanga și a lui Nelu Ploieșteanu, iată că o nouă veste a îndoliat lumea artistică, și anume, renumita interpretă de muzică populară și lăutărească, Gabi Luncă, a murit.

Gabi Lunca, în vârstă de 81 de ani a fost infectată cu virusul care a împânzit o lume întreagă. Marea artistă era internată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Ilfov. 

Tristul anunț a fost făcut de către fiica sa pe rețelele de socializare: „După 23 ani, din nou împreună! Cântă împreună Celui pe care L-au iubit și L-au slujit o viață întreagă! O să ne revedem…”, a scris Rebeca Onoriu.

Vestea morții lui Gabi Lunca a lăsat multă durere în sufetul familiei, dar și a colegilor de breaslă. Elena Merișoreanu a fost extrem de afectată după ce a primit această veste cumplită. Artista și-a amintit cu lacrimi în ochi de colegii ei răpuși de COVID-19 în ultima perioadă.

”Nu pot să cred Cornelia Catanga și Nelu Ploieșteanu și acum doamna Gabi. Am fost şocată când mi-aţi dat vestea. Câte inimi au bucurat oamenii aceștia, să aibă așa o moarte. Doar cei care nu cred, care țin măștile pe jos, poate că ar trebui să meargă o zi în spital să vadă cum stau oamenii ăia (n.r medicii) îmbrăcați și nu beau apă și nu merg la toaletă. Soțul meu a ieșit din spital și a zis că este îngrozitor pentru oamenii aceea care ne îngrijesc.

I-a luat Dumnezeu așa de repede. Dumnezeu să-i ierte și să-i odihnească în pace, să le facă drumul liniștit spre cer, că au făcut numai bine, au bucurat atâtea suflete pe pământul ăsta. Muzica lăutărească a stat pe mâine acestor oamenii în gâtul lor, în sufletele lor curate și dragi. Doamna Gabi era o persoană deosebită„, a spus Elena Merişoreanu, la Antena 3.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel