Elena Merișoreanu, în stare de șoc după imaginile cu transferul pacienților de la spitalul Foișor. Artista era programată la operație: „Am rămas fără glas”

Data actualizării: | Data publicării:
Elena Merișoreanu, sursa facebook
Descriere foto: Elena Merișoreanu, sursa facebook

Elena Merișoreanu afirmă că este șocată după ce a văzut imaginile cu transferul pacienților de la Spitalul Foișor din Capitală, care a avut loc vineri seară. Artista a fost operată chiar în această unitate medicală și era programată pentru o altă intervenție chirurgicală. 

Vineri seară, Spitalul Foișor din Capitală a fost evacuat, pentru a putea fi transformat în unitate medicală suport COVID. 105 pacienți au fost mutați din saloanele în care erau internați. Câțiva au fost transferați în alte spitale, iar majoritatea externați. 

 

Anul trecut, Elena Merișoreanu a suferit o intervenție chirurgicală chiar în acest spital. Deși are numai cuvinte de laudă la adresa personalului medical dar și al condițiilor de spitalizare, artista se arată șocată de imaginile văzute la Tv cu pacienții scoși din clădirea spitalului. Ea spune că a îndurat dureri groaznice după operație, iar recuperarea a fost extrem de dificilă și nu înțelege cum au putut fi deranjați pacienții proaspăt scoși de pe masa de operație. Mai mult, ea spune că în luna mai ar trebui să facă și o a doua intervenție chirurgicală, însă este foarte speriată, după cele întâmplate 

 

''Din fericire și spun din fericire, pentru că după mulți ani am decis să merg să mă operez, că nu mai aveam cartilajul la piciorul stâng. Medicul mi-a spus că am osul tocit și nu știe cum am mai putut să merg. M-am dus la operație, care nu a fost grea. Recuperarea a fost foarte grea. Trei luni nu am avut voie decât să merg cu cadru și cu cârje, nu am avut voie să pun piciorul jos fără niciun sprijin. Totul s-a întâmplat în urmă cu șapte luni. Acest spital poate să concureze cu toate spitalele din Europa. Sălile de operație și saloanele pacienților sunt ca la carte. Eu între 20 aprilie și 1 mai eram programată să merg din nou la operație, pentru celălalt picior. În acest timp, medicul mi-a dat ce analize să fac în altă parte. Am început să mă pregătesc de operație, dar când am văzut la televizor am rămas fără glas. Când eu știu, un om care iese de la anestezie trebuie să stea la perfuzii, sunt niște dureri incredibile. Eu am rămas șocată pentru că eu am trecut prin această etapă'', a spus Elena Merișoreanu la Acces Direct, de la Antena 1. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel