Elena Merișoreanu, din nou pe masa de operație. Care este starea de sănătate a artistei: "Am un picior operat, urmează celălalt"

Data publicării:
Elena Merișoreanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Elena Merișoreanu, sursa foto Facebook

Elena Merișoreanu urmează să ajungă din nou pe masa de operație. Artista a dezvăluit care este starea ei de sănătate.

Elena Merișoreanu a trecut prin momente cumplite, după ce a ajuns de urgență pe masa de operație. Interpreta de muzică populară a fost la un pas de moarte, după ce a avut niște pietre la fiere, care erau pe punctul de a izbucni în ea. Artista  a povestit că și-a dat seama că e ceva în neregulă, după ce a acuzat dureri insuportabile la nivelul stomacului. Probleme venea, însă, de la niște pietre pe care aceasta le avea la fiere. După ce într-o seară a văzut că nu mai poate să mănânce nici măcar lapte cu cereale, Elena Merișoreanu și-a dat seama că ceva nu este în regulă, motiv pentru care a mers de urgență la medic, acolo unde i s-a pus și diagnosticul. Ulterior, aceasta a ajuns de urgență pe masa de operație.

 

„Mi-a zis doctorul că mi-a scos pietre (n.r. de la fiere) să fac o fundație la casă. Aproape de un an mă tratează doctorii de stomac, pentru că aveam niște dureri insuportabile. Nu am mai vrut să spun de stomac... De un an de zile aproape eu iau tot felul, dar nu-mi trece/ Acum vreo 10 zile parcă mă apucase foamea și nu prea vreau să mai mănânc după 18:00, așa că am zis să mănânc niște cereale cu lapte.

Am dat și mațele afară din mine. A doua zi nu am mai stat, m-am dus la o doamnă doctor și i-am zis că nu mai pot. Mi-a spus că în câteva ore trebuie să mă operez, că fierea e plină, că pocnește în mine și nu mă mai pot salva”, a spus Elena Merișoreanu la Antena Stars.

 

Pe lângă operația la fiere, în urmă cu ceva timp, Elena Merișoreanu s-a operat și la picior. Recent, artista a mărturisit că  și-a revenit după acea intervenție, însă va trebui să ajungă din nou pe masa de operație pentru a se opera și la celălalt picior. Deși nu este o intervenție  dificilă, artista spune că recuperarea este cea mai grea.

" Cu piciorul operat, simt că zbor cu el, dar celălalt trebuie să-l operez. O să mă operez, văd că operația nu este grea. Recuperarea este mai grea, dar trece. Am programat-o, dar mai durează puțin, pentru că am fost operată de fiere și, dacă am avut anestezie generală, trebuie să treacă, totuși, câteva săptămâni bune", a spus Elena Merișoreanu pentru CANCAN



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel