Elena Merișoreanu, dezvăluiri inedite despre soțul său. Cu ce probleme s-a confruntat artista în căsnicie: „Nu ne mai interesează unul de altul. Nu este proprietatea mea”

Data publicării:
Sursa foto: Facebook
Descriere foto: Sursa foto: Facebook

Elena Merișoreanu a făcut dezvăluiri neașteptate despre căsnicia sa. 

Elena Merișoreanu, în vârstă de 75 de ani, și soțul ei, vor aniversa în luna octombrie, 50 de ani de căsnicie. Într-un interviu recent, artista a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat de-a lungul relației cu soțul său. 

Elena Merișoreanu: „ Nu ne mai interesează unul de altul”

Artista a povestit că ea și soțul său au o relație deschisă, iar lucrurile între ei funcționează foarte bine. 

„În noiembrie fac 50 de ani de căsătorie. Mai rezist… După o vreme încep lucrurile să meargă foarte bine. Nu ne mai interesează unul de altul, decât așteptăm când vine pensia să vedem cât avem de cheltuit. Într-o căsnicie trebuie să fii tolerant! Meseria mea a fost de așa fel încât am fost numai plecată, numai prin turnee. Imaginează-ți că stăteam în turneu și câte șase luni în străinătate”, a povestit cu Elena Merișoreanu pentru Fanatik.

„Am vrut să divorțez!”

Artista a recunoscut că a vrut să divorțeze, după ce a născut cele două fețite. Cea care a făcut-o să își schimbe decizia a fost chiar mama ei. 

„Am avut momente în viață, după ce am născut cele două fetițe, erau mici, am vrut să divorțez. Și m-am dus la mama la țară, unde să mă duc… Și mi-a zis: Poftim?! Nu! Nu divorțezi! Ai două fete… fetele trebuie să aibă mamă și tată, ele cresc, fetele sunt tentate de una, de alta… Tatăl este cel care știe să le coordoneze. Indiferent cum ar fi, este tatăl lor”, a mai povestit innterpreta de muzica populară.

Elena Merișoreanu, adevărul despre intervențiile de înfrumusețare

Elena Merișoreanu este una dintre interpretele de muzică populară care își păstrează aceeași imagine de ani de zile, semn că timpul nu și-a făcut prea mult prezența asupra înfățisării sale. Chiar dacă are vârsta de 74 de ani, artista are un astect fizic de invidiat, iar ridurile par să fie de domeniul trecutului. În exclusivitate pentru Spectacola, cântăreața ne-a dezvăluit faptul că nu este vorba de niciun ritual de înfrumusețare la mijloc, pe care să-l urmeze zilnic, însă a recunoscut și faptul că trece periodic prin cabinetul medicului estetician, care să o ajute să-și mențină cât mai mult timp tinerețea.

”Nu am regrete și nu am complexe din niciun punct de vedere. Îmi place să mă duc să mă îngrijesc, pentru aspectul meu fizic. Nu mi-aș face operații pentru nimic în lume, dar de ce să nu recunosc, apelez la estetician să îmi mai facă un acid pe la gură, barbă, pe unde consider. Întotdeauna mi-a plăcut să fiu cochetă, să fiu îmbrăcată frumos, să fiu admirată de cei din casă, în primul rând, s-au obișnuit cu mine așa. Nepotul meu îmi zice: ”Mamaie, te rog frumos să te îngrijești, să te machiezi, nu mă simt bine, intru în depresie când te văd nearanjată”, așa e și cu publicul, trebuie să fim mereu cum ne știe el, să fim optimiști, să le dăm energie, de aia ieșim pe scenă, oamenii nu vin să ne asculte necazurile noastre, să le dăm energie pozitivă.”, a mai spus ea.

Cum reușește Elena Merișoreanu să se mențină în formă la 74 de ani

”Munca ne ține. Am avut un weekend atât de aglomerat că am zis ”Doamne, dacă trec de weekendul ăsta nu mai mor niciodată”. A fost foarte greu, cu spectacole, cu evenimente. E o obișnuință, eu am fost salariată atâția ani la Rapsodia Română, acolo ne-a impus o corectitudine. Nu-mi pare rău de nicio zi care a trecut, pentru că am avut o viață atât de frumoasă și dacă m-a iubit publicul am rezistat și rezist și acum. Soțul meu îmi spune să mai stau acasă, să mă uit în buletin la câți ani am, să nu mai plimb atât. Dar mă solicită lumea, atât în țară, cât și în străinătate, dar le selectez, nu mă mai duc cum mă ducea odată.”, a spus Elena Merișoreanu în exclusivitate pentru Spectacola.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel