Elena Merișoreanu, devastată de moartea lui Petrică Mâțu Stoian: "Am pierdut o stea a muzicii populare"

Data actualizării: | Data publicării:
Elena Merișoreaqnu și Petrică Mîțu Stoian, sursa facebook/ colaj foto
Descriere foto: Elena Merișoreaqnu și Petrică Mîțu Stoian, sursa facebook/ colaj foto

Lumea muzicii populare este devastată de durere după moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Colegii de breaslă sunt în stare de șoc și refuză să creadă că marele artist nu mai este printre noi.

O țară întreagă este în stare de șoc, după ce Petrică Mâțu Stoian s-a stins din viață. Printre aceștia se numără și colegii de breaslă ai regretatului artist, care sunt devastați de durere. Și Elena Merișoreanu s-a arătat profund îndurerată de vestea tristă.

Elena Merișoreanu a declarat că nu-i vine să creadă că bunul său prieten s-a stins din viață, la doar 61 de ani. Totodată, artista a mărturisit că regretatul artist a fost alături de ea când era internată în spital cu COVID-19.

 

"Este o dimineață tristă. Am pierdut o stea, o celebritate a folclorului românesc. Nu-mi vine să cred că vorbesc la trecut de acest mare artist, mare om. Eu nu am fost colegă la ansamblu cu el, dar ne vedeam destul de des, la spectacole, la filmări. Cum este posibil? Joi a fost la filmări și astăzi nu mai e. Nu pot să cred. Era plin de viață, cu glumele la el. Nu avea tristețe, nu avea nimic. Când am fost in spital, bolnavă de COVID-19, m-a sunat de două ori. Acum câteva zile povestea că este fericit că a ieșit la pensie și că poate să facă ce vrea. El spunea că obosește foarte repede", a spus printre lacrimi, Elena Merișoreanu la Antena Stars.

 

Constantin Enceanu, devastat de moartea artistului

 

 

Cântărețul Petrică Mâțu Stoian a murit în urma unui șoc septic, informează România TV. Acesta se internase la spitalul din Reșița, starea sa de sănătatea înrăutățindu-se în ultimele zile, după ce, acum câteva săptămâni artistul fusese infectat cu SARS-CoV-2.

Constantin Enceanu, colegul artistului, a intervenit telefonic la România TV, unde a izbucnit în lacrimi:

„Ce să spun? Sunt răvășit, nu-mi vine să cred. Am pierdut unul dintre cei mai buni prieteni. Joi, în jurul orei 20:30, ne întorceam de la București, eu am mai întârziat puțin, el ajunsese în Craiova, mi-a spus că e drumul destul de aglomerat.

Atunci mi-a spus că pleacă la Reșița, că vrea să se refacă după COVID-19, să-și revigoreze plămânii. Azi, când am aflat că îi e rău, nu mi-a venit să cred. După prima ședință s-a simțit bine, a mers în cameră seara, în cursul nopții a început să se simtă rău, la 3 au venit cu salvarea și l-au dus. Azi, de la ora 13:00, lucrurile au început să se complice. Am încercat să-l aducem în Capitală, aveam promisiuni că mâine dimineață îl va prelua un elicopter. Din nefericire, inima lui nu a mai rezistat și a plecat dintre noi.“, a încheiat, în lacrimi, Constantin Enceanu, potrivit DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel