Elena Merișoreanu, devastată de cutremurele din Turcia. Artista și-a amintit de seismul din România, din 1977: „M-am umflat de atâta plâns”

Data publicării:
Elena Merișoreanu, captură video YouTube
Descriere foto: Elena Merișoreanu, captură video YouTube

Elena Merișoreanu este șocată de cutremurele din Turcia.  Artista a recunoscut că plânge fără oprire. 

Elena Merișoreanu este devastată de durere, în urma seismului devastator din Turcia, acolo unde mii de oameni și-au pierdut viața sub dărâmături. Odată cu acestă tragedie, îndrăgita interpretă de muzică populară și-a amintit de cutremurul din România, din 1977.

Elena Merișoreanu, devastată de cutremurele din Turcia

Artista a recunoscut că plânge continuu de când a început dezastrul în Turcia. 

”Vai, când am văzut că a murit și actrița principală din Zuleya, așa fată tânără, vai, mă îngrozește. Să știi că sunt foarte marcată, m-am umflat de atâta plâns, nu mai vreau să mă uit, când văd atâta dezastru”, a spus Elena Merișoreanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Elena Merișoreanu a povestit ce a trăit, în urmă cu 46 de ani, când un seism de 7,4 grade pe scara Richter a lovit România. 

”Îmi aduc aminte că eram cu fata mea mare, locuiam la bloc în Pantelimon, la etajul 4, nu o să uit cât trăiesc pe pământul ăsta că la un moment dat venise mama din Ardeal și stăteam în casă și o vopseam la păr. Fiica mea stătea pe o canapea și deasupra era o oglindă, s-a auzit un vuiet atât de mare încât am spus că a explodat ceva la uzină că uite cum se aude. În clipa aia mama a luat fata și atunci a căzut oglinda aia de pe perete, o oglindă venețiană mare de tot, s-a făcut praf, bufetul de la bucătărie s-a răsturnat peste ușă. A doua zi n-am mai avut o cană să bem apă că toată bucătăria s-a dat peste cap”, a mai spus Elena Merișoreanu.

Elena Merișoreanu: „Tot ce se petrece acolo în Biblie se cam întâmplă acum”

”Soțul meu nefiind acasă am coborât repede cu mama jos, a venit și soțul, era toată lumea. Am văzut un bărbat doar în chiloți cu copilul în brațe, doamne. N-am mai intrat în casă 4-5 zile după cutremur, ne-am dus la o fină la curte, a fost îngrozitor. Mă pun acum în situația celor care i-au pierdut pe cei dragi, e înfiorător, stau și mă întreb că cei care au făcut Biblia sunt mult mai avansați decât cei din zilele noastre. Tot ce se petrece acolo în Biblie se cam întâmplă acum, chiar Nostradamus care are cartea aceea imensă prevedea că vor fi cutremure foarte mari și că toată California se va duce toată sub apă. În Texas unde nu ninge a fost prăpăd, toată planeta e dată peste cap”; a mai zis ea.

 

Elena Merișoreanu, șocată de prețurile uriașe

Artista a recunoscut că este șocată de prețurile uriașe. Elena Merișoreanu și-a amintit și cum era pe vremuri, dar și ce valorea aveau banii. 

”Păcat de voi tinerii, că mă gândesc numai la voi. De bine de rău noi am prins vremuri destul de bune, dar acum e groaznic ce se petrece și cu inflațiile astea în toată lumea. Îmi povestea acum o prietenă care a venit din America că un mic dejun a costat-o 40 de dolari pe aeroport, nu se poate, e imens, e foarte mult. Îmi aduc aminte că eu am stat 1 an și 8 luni în Los Angeles și cu 10 dolari mâncam la Disneyland cu doi copii cu 10 dolari, dar acum cu 10 dolari nu îți poți lua o cafea. Era un galon de benzină 99 de cenți, iar acum 12 dolari...”, a mai spus Elena Merișoreanu pentru Spynews.ro.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel